Panningen, Netherlands

Kapperszaken gaan verder onder nieuwe naam

Sinds deze week heten Change in Panningen en Les Artistes in Kessel voortaan de Stadskappers. Ook vier andere kapperszaken in Geleen, Horst, Roermond en Venlo hebben die naam gekregen.
De redactie | 14 april 2023 14:59 | Aangepast op 14 april 2023 14:59
Begin vorig jaar gingen Les Artistes en Change Kappers samen verder als één bedrijf. Daarmee werd het bedrijf de grootste kapperszaak van Zuid-Nederland met ongeveer 60 medewerkers en vestigingen in Horst, Panningen, Kessel, Roermond, Venlo en Geleen. Maurice Vervoort is algemeen directeur en Ronald Verlinden creatief directeur. Een vervolgstap is de nieuwe naam.

Wikken en wegen
Vervoort: "We wilden graag één bedrijf met één naam. Na lang wikken en wegen zijn we op deze naam gekomen. Het is een naam met historie, maar het zegt wel wat we doen en waar we voor staan. Het is een sterke naam voor onze branche."

Opleiding
In de Venlose zaak komt een opleiding om kappers op te leiden voor de kapperszaken van het bedrijf. Studenten worden naast het volgen van een opleiding ook ingezet in de praktijk. Dit moet ook de krapte op de arbeidsmarkt tegengaan en kappers voor de eigen zaken opleveren.

Panningen
Vrijdag vond de heropening van de zaak in Panningen plaats. De komende weken volgen de andere vestigingen met een opening.

Meest gelezen

Woonboerderij in lichterlaaie: bewoners in veiligheid

Eric Reijnders | 27 apr 2024 09:22

Consendo breidt uit met zorgtak

De redactie | 24 apr 2024 10:44

Lees ook

Baarlose kapster geeft gezin in armoede gratis knipbeurt

Met de kerstdagen voor de deur gaan veel mensen komende weken naar de kapper, ook al is dat in deze ...

Nieuwe kappersopleiding: grote kans op vast dienstverband

Met ingang van het schooljaar 2022 – 2023 start kappersketen Change-Les Artistes-Praedé met Gilde Op...