Panningen, Netherlands

Opening van Albert Heijn Jan Linders in Panningen

Het
Het filiaal van Albert Heijn Jan Linders in Panningen werd maandag officieel geopend. Na bijna drie weken verbouwen gaat Jan Linders vanaf nu verder onder de formule van Albert Heijn. Hoe de vernieuwde supermarkt ook heet, het was druk toen de deuren voor het eerst opengingen. Bezoekers werden getrakteerd op onder meer gratis vlaai en koffie.
Youri Buis | 3 oktober 2023 17:14 | Aangepast op 3 oktober 2023 17:14
Onze Trots-producten
Het grootste verschil tussen een supermarkt van alleen Albert Heijn en van Albert Heijn Jan Linders, is dat klanten nog steeds kunnen genieten van een aantal typische Jan Linders-producten, de ‘Onze Trots’-producten. Voorbeelden hiervan zijn gebak, vleeswaren, zuivel en het bekroonde bierassortiment. Daarnaast is er een Gall & Gall in de supermarkt verwerkt. “We zijn franchisenemer bij Albert Heijn geworden en al onze medewerkers blijven in dienst bij Jan Linders”, legt supermarktmanager Stephan Hendrikx uit. Er is bewust gekozen voor de ‘AH’-formule, vertelt hij. “Vanwege hun aanbod en kwaliteit van producten, maar zeker ook in de systemen op de achtergrond”.

Trend volgen
Verkoopmedewerker Senna Joosten, tijdens de eerste uurtjes van de opening druk bezig met het helpen van klanten, is blij met de nieuwe formule. “Ik vind het wel een goede zet, voor ons is het de juiste keuze”, vertelt ze bij de versafdeling. “Appie heeft gewoon heel goede technologie, zoals de elektrische schap-stickers en de zelfscan. Dat is gewoon een trend volgen en daarin meegaan”, zo verklaart Joosten. Voor de medewerkers is het prettig dat er voor hun niets verandert met de overgang naar Albert Heijn Jan Linders. Vrees dat dat anders zou zijn, had Joosten niet. “Vanaf het begin was meteen duidelijk dat wij nog steeds werkzaam zouden blijven bij Jan Linders. Zover ik weet was daar bij ons niemand bang voor”.

300 vierkante meter
Naast hetzelfde personeel en de implementatie van moderne technieken, zijn er nog meer voordelen bij de overgang van Jan Linders naar de ‘AH’-formule. Volgens Hendrikx gaat de klant er alleen maar op vooruit. “De winkel is 300 vierkante meter groter geworden, we hebben echt veel plek. We hebben alle voordelen van de Albert Heijn-systemen en we hebben een veel groter assortiment dan voorheen. We kunnen de klant nu dus echt een groot totaalassortiment aanbieden”, aldus de supermarktmanager.

Openingstijden
Albert Heijn Jan Linders, gelegen aan het Kepringelehof 3 in Panningen, is van maandag tot en met zaterdag van 8:00 tot 20:00 uur geopend. Op zondag gaat de winkel een uurtje later open.

Lees ook

Inwoners testen kennis van Nederlandse taal bij Groot Dictee

Het Groot Dictee Der Nederlandse Taal stond zondag op het programma. Niet alleen op NPO Radio 1 kond...

Veel belangstelling voor opening Albert Heijn Jan Linders Reuver

Dinsdag werd de Albert Heijn Jan Linders in Reuver geopend. Er was veel belangstelling voor de openi...

Politie zoekt verdachten van woninginbraak Panningen

In een woning in Panningen is deze maand ingebroken. Dat gebeurde op het Veldmaarschalk Montgomeryho...

Jeugdlintje voor Jules Verheijen uit Panningen

Jules Verheijen uit Panningen heeft maandag het jeugdlintje van Peel en Maas ontvangen. Hij kreeg he...

Kos Erger wint Panningse liedjesavond

Kos Erger heeft het a-Kepèlla Leedjesfestijn gewonnen. Dit is de liedjesavond van de Kuus Oeht Kepèl...

Fotoclub Helden-Panningen exposeert in Huis van de Gemeente

Fotoclub Helden-Panningen exposeert weer. Vanwege corona vond de laatste expositie plaats in 2019, i...