Panningen, Netherlands

Streefbedrag voor zieke Zeb uit Weert behaald

Het streefbedrag van 400.000 euro voor de zieke Zeb uit Weert is behaald. Dat laten zijn ouders via diverse kanalen weten.
Jari Janssen | 22 februari 2024 12:28 | Aangepast op 22 februari 2024 12:28
Uitbehandeld
Zeb lijdt aan een agressieve vorm van kanker. Daarvoor heeft de 4-jarige dan ook verschillende behandelingen gehad in het Prinses Maxima Centrum in Utrecht. Helaas waren de behandelingen daar tevergeefs en daarmee is Zeb uitbehandeld in Nederland. De enige hoop die Zeb nog had was een behandeling in Rome. Een klein probleempje. Die behandeling kost 400.000 euro en wordt niet vergoed door de verzekering.

Inzamelingsactie
De ouders van Zeb startten daarom een inzamelingsactie. En dat deden ze met succes. Het streefbedrag van 400.000 euro is inmiddels behaald en de behandeling van Zeb in Rome kan daarmee gaan beginnen.

Stichting Red Topper Zeb
De inzamelingsactie stopt niet. De ouders van Zeb hebben namelijk de stichting ‘Red Topper Zeb’ opgericht. Deze stichting wil zich inzetten voor het bredere doel. “Er zijn enorm veel geweldige initiatieven opgestart, dit gaat allemaal zeker door": laat de stichting via haar site weten. “Er kan ook nog gewoon gedoneerd worden. Het is nog steeds belangrijk dat we veel geld binnenhalen voor onderzoek en behandeling van neuroblastoom kinderkanker en eventuele vergelijkbare gevallen (kinderen) die in aanmerking komen voor niet-vergoede behandeling in het buitenland.”

Lees meer over:

Ziekte|

Meest gelezen

Ann Philipsen overleden

De redactie | 28 apr 2024 14:29

Woonboerderij in lichterlaaie: bewoners in veiligheid

Eric Reijnders | 27 apr 2024 09:22

Lees ook

Zieke Anget Mestrom geeft laatste interview: "Ik heb graag mijn steentje bijgedragen"

De gezondheid van wethouder Anget Mestrom (59) gaat zodanig achteruit, dat ze niet meer terugkeert a...

Vriendinnen starten crowdfunding voor zieke Astrid

De vriendinnen van Astrid hebben uit Peel en Maas hebben een actie gestart om hun vriendin te helpen...