Panningen, Netherlands

Veel belangstelling voor opening Albert Heijn Jan Linders Reuver

Om 11.00 uur knipten medewerkers het lint door en openden zo de vernieuwde winkel.
Dinsdag werd de Albert Heijn Jan Linders in Reuver geopend. Er was veel belangstelling voor de opening van de vernieuwde supermarkt aan de Pater Claretstraat 1A.
Youri Buis | 23 november 2023 16:42 | Aangepast op 23 november 2023 16:42
Typische producten
Het grootste verschil tussen een supermarkt van alleen Albert Heijn en van Albert Heijn Jan Linders, is dat klanten nog steeds kunnen genieten van een aantal typische Jan Linders-producten, de ‘Onze Trots’-producten. Voorbeelden hiervan zijn gebak, vleeswaren, zuivel en het bekroonde bierassortiment. Verder blijven de bekende medewerkers werkzaam bij de supermarkt.

App
Klanten zullen op bepaalde vlakken een andere winkelervaring krijgen. Zo heeft de supermarkt nu zelfscankassa’s waar boodschappen sneller kunnen worden afgerekend. Ook hangen er digitale schermen met informatie over seizoensproducten, recepten en aanbiedingen. Met de app van Albert Heijn krijgen klanten extra persoonlijke aanbiedingen, kunnen zij meedoen aan spaaracties en profiteren zij van 10% korting op het biologische assortiment.

Jong Nederland Reuver-Offenbeek
Net als voor de overstap naar de Albert-Heijn-formule blijft de winkel actief betrokken bij de buurt. Iedere supermarkt kiest elk jaar een lokaal doel uit dat belangrijk is voor de omgeving. In het geval van de winkel in Reuver is dat Jong Nederland Reuver-Offenbeek. De opbrengst wordt gebruikt voor de inrichting van een nieuw gebouw. Volgens supermarktmanager Robin Titulaer past dat goed bij de kernwaarden van Albert Heijn Jan Linders. “Onze wens is om de persoonlijke supermarkt in de buurt te zijn waar iedereen zich thuis voelt. Ik weet zeker dat klanten bij ons met veel plezier boodschappen komen doen”, aldus Titulaer.

Albert Heijn-formule
Jan Linders Supermarkten en Albert Heijn kondigden eind 2022 aan te gaan samenwerken, waarbij het familiebedrijf Jan Linders verder gaat als franchiseondernemer van Albert Heijn. Dit houdt in dat de winkels worden omgebouwd naar de Albert Heijn-formule, maar dat Jan Linders wel eigenaar blijft. Daardoor blijven de medewerkers in dienst van Jan Linders en dus ook in de vernieuwde supermarkt.

Openingstijden
Albert Heijn Jan Linders, gelegen aan de Pater Claretstraat 1A in Reuver, is geopend van maandag tot en met donderdag van 8.00 tot 20.00 uur, net als op zaterdag. Op vrijdag zijn de openingstijden van 8.00 tot 21.00 uur en op zondag van 9.00 tot 18.00 uur. Parkeren kan op veel plekken en is met de blauwe schijf gratis.

Meest gelezen

Vrouw mishandeld in steegje; politie zoekt getuigen

De redactie | 29 feb 2024 08:51

Maasbree staat stil bij overleden Sam

De redactie | 29 feb 2024 12:05

Centrum Panningen vol rook door brandend schuurtje

Bregje Deckers | 24 feb 2024 09:24

Lees ook

Man (18) bekent afsteken vuurwerk bij Reuvers café

Een 18-jarige man uit Reuver heeft zondag bekend dat hij vuurwerk heeft afgestoken op de Pastoor Vra...

Nieuwe sportschool opent in Meijel

In Meijel opent volgende maand een nieuwe sportschool: HIT-House. Ten opzichte van andere sportschol...

Station in Reuver scoort een 7, vooral overlast aandachtspunt

Reizigers gaven in 2023 het treinstation in Reuver een gemiddeld rapportcijfer van 7,1. Daarmee staa...

Susanne Vaessen is het Aadwief van Reuver

Tijdens het Aadwieverbal werd Susanne Vaessen vrijdagavond uitgeroepen tot Aadwief van Reuver. In ca...

Geen maatregelen om geluid snelweg te beperken

De geluidproductieplafonds langs de A73 in Reuver worden niet verhoogd. Nieuwe maatregelen zorgen ma...

Geen spoeddebat over woningen Reuver

Er komt geen spoeddebat over de locatiekeuze voor woningen aan de Wederikstraat in Reuver. Een meerd...