Panningen, Netherlands

Veel belangstelling voor opening Albert Heijn Jan Linders Reuver

Om 11.00 uur knipten medewerkers het lint door en openden zo de vernieuwde winkel.
Dinsdag werd de Albert Heijn Jan Linders in Reuver geopend. Er was veel belangstelling voor de opening van de vernieuwde supermarkt aan de Pater Claretstraat 1A.
Youri Buis | 23 november 2023 16:42 | Aangepast op 23 november 2023 16:42
Typische producten
Het grootste verschil tussen een supermarkt van alleen Albert Heijn en van Albert Heijn Jan Linders, is dat klanten nog steeds kunnen genieten van een aantal typische Jan Linders-producten, de ‘Onze Trots’-producten. Voorbeelden hiervan zijn gebak, vleeswaren, zuivel en het bekroonde bierassortiment. Verder blijven de bekende medewerkers werkzaam bij de supermarkt.

App
Klanten zullen op bepaalde vlakken een andere winkelervaring krijgen. Zo heeft de supermarkt nu zelfscankassa’s waar boodschappen sneller kunnen worden afgerekend. Ook hangen er digitale schermen met informatie over seizoensproducten, recepten en aanbiedingen. Met de app van Albert Heijn krijgen klanten extra persoonlijke aanbiedingen, kunnen zij meedoen aan spaaracties en profiteren zij van 10% korting op het biologische assortiment.

Jong Nederland Reuver-Offenbeek
Net als voor de overstap naar de Albert-Heijn-formule blijft de winkel actief betrokken bij de buurt. Iedere supermarkt kiest elk jaar een lokaal doel uit dat belangrijk is voor de omgeving. In het geval van de winkel in Reuver is dat Jong Nederland Reuver-Offenbeek. De opbrengst wordt gebruikt voor de inrichting van een nieuw gebouw. Volgens supermarktmanager Robin Titulaer past dat goed bij de kernwaarden van Albert Heijn Jan Linders. “Onze wens is om de persoonlijke supermarkt in de buurt te zijn waar iedereen zich thuis voelt. Ik weet zeker dat klanten bij ons met veel plezier boodschappen komen doen”, aldus Titulaer.

Albert Heijn-formule
Jan Linders Supermarkten en Albert Heijn kondigden eind 2022 aan te gaan samenwerken, waarbij het familiebedrijf Jan Linders verder gaat als franchiseondernemer van Albert Heijn. Dit houdt in dat de winkels worden omgebouwd naar de Albert Heijn-formule, maar dat Jan Linders wel eigenaar blijft. Daardoor blijven de medewerkers in dienst van Jan Linders en dus ook in de vernieuwde supermarkt.

Openingstijden
Albert Heijn Jan Linders, gelegen aan de Pater Claretstraat 1A in Reuver, is geopend van maandag tot en met donderdag van 8.00 tot 20.00 uur, net als op zaterdag. Op vrijdag zijn de openingstijden van 8.00 tot 21.00 uur en op zondag van 9.00 tot 18.00 uur. Parkeren kan op veel plekken en is met de blauwe schijf gratis.

Meest gelezen

Woonboerderij in lichterlaaie: bewoners in veiligheid

Eric Reijnders | 27 apr 2024 09:22

Consendo breidt uit met zorgtak

De redactie | 24 apr 2024 10:44

Lees ook

Hondje bevrijd uit drassig Reuvers bos

Een hond is dinsdagmiddag door de brandweer bevrijd uit een stuk bos in Reuver. Het dier was op avon...

Uitreiking Windjse Windjbuujelhajer eind april

Wiel Verlinden krijgt op zondag 28 april de 'Windjse Windjbuujelhajer' uitgereikt. Dit vindt plaats ...

Voor tweede dag op rij file bij Reuver

Opnieuw is een voertuig naast de weg terecht gekomen bij de A73 ter hoogte van Reuver. Deze keer gin...

Vrachtwagen gestrand in Reuver

Op de A73 bij Reuver is een vrachtwagen gestrand. Daardoor ontstond een lange file.

Nepaccount Albert Heijn Jan Linders Panningen actief

Er is een nepaccount actief dat zich voordoet als de Albert Heijn Jan Linders uit Panningen. Dat mel...

Scooterrijder gewond in Reuver

Een scooterrijder is woensdagochtend ernstig gewond geraakt bij een val in Reuver. Dit gebeurde op d...