Panningen, Netherlands

Bevo-trainer wil dit seizoen meedoen om de prijzen

Bevo-trainer Hans van Dijk wil dat zijn team dit seizoen mee gaat doen om de prijzen. Het doel van de nieuwe coach van het eerste herenteam is om bij de eerste vier ploegen in de BENE-League te eindigen. Deze competitie start zaterdag.
De redactie | 1 september 2023 09:28 | Aangepast op 1 september 2023 09:28
De nieuwe coach heeft zin in het seizoen. Hij vindt dat hij een enthousiaste en gemotiveerde spelersgroep heeft. "We hebben een goede mix en een brede selectie. Op iedere positie hebben we twee goede spelers. Ik vind dat we mee moeten kunnen doen om de prijzen." Niek Jordens deelt die mening. Na een zware blessure is een van de belangrijke spelers van de Panningse handbalploeg hersteld. "Ik voel me fit en ben klaar voor dit seizoen. In de BENE-League zijn de plekken 3 tot en met 10 onvoorspelbaar. Dat is ons doel en daar gaan wij voor."

Hoge verwachtingen
Ook in de HandbalNL League zijn de verwachtingen hoog. "We willen meedoen om de finales. Je gaat niet zo vaak trainen om te zeggen dat het rechterrijtje ook goed is. Het ligt erg dicht bij elkaar en er zijn veel ploegen, dus het is ook de vorm van de dag. We gaan er alles aan doen om deze ambitie waar te maken", aldus Van Dijk.

Thuis
Bevo kende het afgelopen jaar een teleurstellend seizoen. Veel wedstrijden werden verloren. Trainer Richard Curfs moest na één seizoen het veld ruimen. Hans van Dijk kwam over van Tachos om de jonge spelersgroep te coachen. Hoewel de oefenwedstrijden tegen Duitse ploegen werden verloren, ziet de trainer veel potentie. "Ik voel me al helemaal thuis in Panningen. Veel mensen zijn geïnteresseerd en Bevo is een echte familieclub."

Promovendus
Bevo start in de BENE-League zaterdag met een wedstrijd tegen nieuwkomer Izegem uit België. Een week later wordt de Limburgse derby tegen Lions gespeeld.

Lees meer over:

BENE-League|Bevo Hc|

Lees ook

Bevo verliest van KTSV Eupen

De heren van Bevo Hc hebben zaterdagavond een onnodige nederlaag geleden. Van KTSV Eupen werd verlor...

Bevo Hc tekent protest aan na telfout in stand

Bevo Hc heeft protest aangetekend bij het bondskantoor. Er zou een telfout gemaakt zijn bij de wedst...

Gelijkspel voor Bevo tegen Aalsmeer

De handballers van Bevo HC hebben afgelopen zondag een knap gelijkspel behaald tegen Aalsmeer in de ...

Bevo boekt derde overwinning

In Panningen heeft Bevo zaterdag de derde overwinning van het seizoen geboekt. In Sporthal De Heuf s...

Bevo nipt onderuit in derby tegen Lions

Bevo HC heeft de tweede wedstrijd in de BENE-League nipt verloren. In Panningen won Lions zaterdag d...

Voorbeschouwing derby Bevo: "Overtuigd van eigen kwaliteit"

Bevo treft vanavond in de BeNe League Lions uit Sittard. De Limburgse derby wordt gespeeld in sporth...