Panningen, Netherlands

Bijzonder Mobiel 4Daagse met extra afstand

Komende zomer komt er een nieuwe editie van de Bijzonder Mobiel 4Daagse, een wandelevenement voor mensen met een bewegingsbeperking. Naast de afstanden van 15 en 30 kilometer, kan dit jaar ook een route van 45 kilometer worden gelopen. Het wandelen vindt plaats tussen 18 en 21 juli.
De redactie | 19 mei 2023 09:30 | Aangepast op 19 mei 2023 08:29
Eenmalig extra startpunt
Dit jaar is er eenmalig een extra startpunt toegevoegd aan de route. Op donderdag 20 juli, de derde dag van de Bijzonder Mobiel 4Daagse, kan men ook starten vanaf café De Honingpot aan het Rijtven in Deurne. Het andere start- en eindpunt is gemeenschapshuis D’n Binger in Meijel.

Fysio
Na afloop van de route staat er een fysiotherapeut klaar om de spieren los te maken. Daarvoor dient op de eerste post een aanvraagformulier in te leveren. Deze ligt bij de inschrijfbalie. Deelnemers die behandeling van de fysiotherapeut hebben aangevraagd, zijn na afloop op volgorde van aankomst aan de beurt.

Honderd deelnemers verwacht
De Bijzonder Mobiel 4Daagse is een groeiend evenement voor mensen met een bewegingsbeperking en wordt sinds 2019 georganiseerd. Deelnemers kunnen meedoen met een handbike, scootmobiel of ander aangepast (fiets)middel. De organisatie verwacht zo’n honderd deelnemers dit jaar. Alle routes gaan over veilige, zoveel mogelijk egaal verharde wegen en zijn meestal twee rolstoelen breed.

Info en inschrijven
Voorinschrijven kan tot en met 3 juli via het inschrijfformulier. Meer informatie over de tocht, servicemogelijkheden en kosten is te vinden op de website van de Bijzonder Mobiel 4Daagse.

Meest gelezen

Voetbalclubs in rouw na overlijden Egchelse

De redactie | 24 mei 2023 14:47

De Vermaekerij krijgt nieuwe bedrijfsleiders

De redactie | 23 mei 2023 09:21

Politie zoekt getuigen van mishandeling in Helden

De redactie | 26 mei 2023 22:04

Lees ook

Knuppelbrug maakt wandelknooppunt veiliger

De wandelknooppuntroute in Kessel-Eik is door het dorpsoverleg veiliger gemaakt met de aanleg van ee...