Panningen, Netherlands

Eindelijk overwinning voor Peelpush

Peelpush heeft voor het eerst dit seizoen gewonnen van Voltena.Na een reeks van teleurstellende resultaten heeft Peelpush eindelijk haar eerste overwinning van het volleybalseizoen behaald ten koste van Voltena.
De redactie | 28 februari 2024 21:16 | Aangepast op 28 februari 2024 21:16
De langverwachte triomf vond plaats in Werkendam, waar de eredivisieploeg uit Meijel na tien wedstrijden zonder succes vrij eenvoudig zegevierde met 0-3.

Domineerde
Vanaf het begin van de wedstrijd domineerde Peelpush, waarbij de openingsset werd gekenmerkt door een reeks krachtige series die hen gestaag deden uitlopen op Voltena. De eerste set werd 13-25, de tweede set werd 12-25.
Hoewel Voltena in de derde set meer weerstand bood, slaagden de bezoekers er toch in om al snel een voorsprong te nemen. Het werd 16-25 in het voordeel van Peelpush.

Ommekeer
Voor Peelpush betekende deze overwinning een welkome ommekeer na een reeks van teleurstellende resultaten in de voorgaande wedstrijden. De Limburgse volleybalsters staan nu op de vierde plaats in de B-poule, zij het op een ruime afstand van de top twee teams die zich kwalificeren voor de kwartfinales in de strijd om het landskampioenschap.