Panningen, Netherlands

Koploper SHH te sterk voor MVC’19

MVC’19 heeft zondag kansloos verloren van koploper SHH uit Herten. MVC’19 speelde een moeizame wedstrijd tegen een uitstekend SHH. In de tweede helft mochten Thijmen Albers en Luuk Peeters debuteren in het 1e elftal.
De redactie | 10 oktober 2022 09:15 | Aangepast op 10 oktober 2022 09:15
Na de eerste twee competitiewedstrijden te hebben verloren wilde MVC’19 zondag proberen van de hatelijke nul af te komen. Na vijf minuten stond de eerste tegengoal op het scorebord. Via een boogbal scoorde Sven Domburg de 1-0 voor SHH. MVC’19 herpakte zich snel en na 15 minuten werd een actie van Marco Daniels beloond met een doelpunt van Daan Peters die de 1-1 wist te scoren via een sublieme hakbal. Paul van den Kerkhof moest in de 8e minuut al het veld verlaten met een hamstringblessure en zal voorlopig niet inzetbaar zijn.

SHH trok na de tegengoal het initiatief weer naar zich toe en via een snelle aanval over links kreeg Sven Domburg de gelegenheid om de 2-1 in te schieten.

MVC’19 deed via een aanval iets terug maar Rob Custers kwam net te kort om de 2-2 binnen te schieten. In de 34e minuut kreeg MVC’19 wederom een tegenslag te verwerken, omdat spits Sven Domburg via een kopbal zijn derde goal wist te scoren. Na een paar kansen van SHH kreeg MVC’19 vlak voor rust nog een kans via een voorzet van Erik Schoof op Marco Daniels die een teenlengte te kort kwam om de bal in het net te schieten. MVC’19 ging met een 3-1 achterstand de rust in. Meteen na rust werd de 4-1 en 5-1 door SHH binnengeschoten en was de wedstijd gespeeld. Trainer Tom van Bergen liet de twee jeugdspelers Thijmen Albers en Luuk Peeters nog debuteren.

Na de 5-1 kreeg SHH nog een paar grote kansen maar keeper Tim van Renselaar voorkwam een nog hogere uitslag. Na 3 wedstijden is MVC’19 nog steeds puntloos. Komende zondag 16 oktober speelt MVC’19 thuis tegen het eveneens puntloos Oirschot Vooruit.

Lees meer over:

Amateurvoetbal|MVC'19|Maasbree|

Meest gelezen

Bregje maakt kunst van placenta's

De redactie | 29 sep 2023 17:16

Nieuw leven in Café Pierke

De redactie | 4 okt 2023 14:53

Lees ook

Nat Dubbroek zorgt voor droge voeten elders

Door het veranderende klimaat hebben we in ons land vaker te kampen met wateroverlast en op andere m...

Verlies voor Panningen in Hegelsom

Het eerste team van SV Panningen heeft zondag verloren van Hegelsom.

Nederlaag MVC’19 tegen FCV Venlo

MVC’19 uit Maasbree is zondag tegen ’t Ven in Venlo zonder punten huiswaarts gekeerd. In de eerste h...

Inwoners van Maasbree op Miljoenenjacht

Vijftig inwoners van Maasbree beproeven op zondag 1 oktober hun geluk in de studio van Postcode Lote...

Eerste ronde competitie amateurvoetbal

De vaandelteams van de voetbalclubs zijn weer in actie gekomen. MVC'19 won, Helden en Bevo wonnen hu...

Panningen wint ruim van Kessel en bekert door

Het is SV Panningen gelukt om ten koste van VV Kessel de volgende ronde van het bekertoernooi te ber...