Panningen, Netherlands

MVC’19 verliest onterecht van koploper SV Valkenswaard

MVC’19 heeft zondag niet weten te stunten tegen koploper SV Valkenswaard. Lang hing een stunt in de lucht, maar uiteindelijk wist SV Valkenswaard het duel naar zich toe te trekken.
De redactie | 21 november 2022 09:20 | Aangepast op 21 november 2022 09:20
MVC’19 miste in het duel vijf basisspelers wegens blessures en de volgende wedstrijd moet MVC’19 ook nog Lano Engels missen die tijdens een duel ongelukkig terechtkwam en met de brancard van het veld werd gedragen. Yannick Muysenberg kreeg vlak voor het einde van de wedstrijd rood voor het neerleggen van een doorgebroken speler.

Eerste kans
Al na zes minuten kreeg MVC’19 via Ron van den Kerkhof de eerste kans. Nadat Lano Engels met een zware liesblessure het veld moest verlaten ging MVC’19 op zoek naar een treffer. In de 19e minuut vond Marco Daniels met een corner Rob Custers bij de tweede paal die niet aarzelde en op goal schoot. Keeper Youri Roulaux wist de bal te redden echter volgens MVC’19 spelers achter de doellijn. Scheidsrechter de Vaan stond er te ver vanaf om het goed te kunnen beoordelen.

Gevaarlijk
Na de kans van Rob Custers kon Joost Hesen in de rebound nog verwoestend uithalen maar zijn schot ging net naast. SV Valkenswaard bleef gevaarlijk in de omschakeling en in de 22e minuut werd een fraaie aanval door Menno van Walsem verzilverd. Na nog een paar kansen voor SV Valkenswaard kwam MVC’19 vlak voor rust toch nog gelijk. Een prachtige aanval via Marco Daniels op Rob Custers die Ron van den Kerkhof in stelling kon brengen om de 1-1 binnen te schieten. Na de rust kreeg MVC’19 via Bart Crienen, Rob Custers en Yannick Muysenberg dikke kansen maar konden ze het net niet vinden.

Slot
Valkenswaard bleef ook gevaarlijk en in de 70e minuut werd een snelle aanval over rechts mooi diagonaal ingeschoten door Jordi van Meurs. Ondanks de achterstand van 1-2 bleef MVC’19 de aanval zoeken maar dit resulteerde niet meer in een doelpunt.

Zaterdag
Aanstaande zaterdag staat het degradatieduel tegen Veritas op het programma. De wedstrijd wordt om 19.00 uur gespeeld in Neeritter.

Lees meer over:

Maasbree|MVC'19|

Lees ook

Maasbree mag kiezen voor invulling Laefplein

Inwoners kunnen deze week reageren op het voorlopig ontwerp van het Laefplein in Maasbree. Het plein...

Venlonaren bekennen afpersing homoseksuelen mannen, waaronder in Maasbree

Vier Venlonaren hebben bekend homoseksuele mannen te hebben gegijzeld en afgeperst. Dat gebeurde ond...

Verenigingen in Maasbree doen inspiratie op voor toekomst verenigingsleven

Onder het motto ‘Maasbree Verenigd’ kwamen afgelopen week 21 verenigingen en stichtingen uit Maasbre...

Al 1000 abonnees op digitale Op den Baum

Een mooie mijlpaal voor 'Op den Baum', de nieuwsbrief voor inwoners van Maasbree. Sinds bekend werd ...

Kansloze nederlaag MVC’19 tegen HVV Helmond

MVC’19 heeft op zondag 10 maart met 0-5 verloren van het hoog geklasseerde HVV Helmond. MVC’19 had g...

Auto belandt in sloot in Maasbree

Een auto is maandagavond in een sloot gereden in Maasbree. De bestuurder raakte gewond en is naar he...