Panningen, Netherlands

SportEvents4Kidz overgenomen door sportwinkel en voetbalschool

SportEvents4Kidz, de organisatie die sportieve activiteiten voor kinderen organiseert, is per 19 januari overgenomen. Eigenaar Sander Verheijen draagt het stokje na 5 jaar over aan Roel Wuisman, eigenaar van Sport2000 De Bruijn en Patrick Houtappels van Football4Fun.
Youri Buis | 19 januari 2024 17:04 | Aangepast op 19 januari 2024 17:04
Voortzetten
SportEvents4Kidz is onder meer bekend van de JAKO Dagen. Verheijen geeft aan vanwege “andere keuzes” op zoek te zijn gegaan naar iemand die het bedrijf zou willen overnemen. Die vond hij in Wuisman en Houtappels. “Na een aantal goede, vruchtbare gesprekken heb ik er alle vertrouwen in dat zij de activiteiten op een goede manier voort kunnen zetten”, aldus Verheijen.

Bewegen
Wuisman noemt de overname een mooie aanvulling voor Sport2000 De Bruijn in Panningen, dat al veel samenwerkt met verenigingen voor het ontwikkelen van teamkleding. “Daarbij supporten we mensen om te bewegen en we vinden het natuurlijk erg mooi dat we hier nu letterlijk een bijdrage aan mogen leveren. Dat geeft een extra sportbeleving!”, zo laat de ondernemer weten.

Plezier van sporten
Houtappels, eigenaar van voetbalschool Football4Fun, wordt volgens Wuisman ‘de voorste man’. Football4Fun biedt voetbalactiviteiten aan in de omgeving van Peel en Maas voor kinderen en jongeren van 4 t/m 15 jaar. “Ik ben blij dat ik SportEvent4Kidz verder mee mag voortzetten en nog meer kinderen in de regio het plezier van sporten mag laten ervaren”, zegt Houtappels.

Lees meer over:

Overname|

Meest gelezen

Ann Philipsen overleden

De redactie | 28 apr 2024 14:29

Afscheid Ann Philipsen druk bezocht

De redactie | 4 mei 2024 17:00

Lees ook

Oppositie kritisch over aankoop Heuf

De oppositiepartijen in de gemeenteraad waren dinsdagavond kritisch over het voorstel van het colleg...

Gemeente moet De Heuf redden en wil gebouw overnemen

Het college van de gemeente Peel en Maas wil het sport- en evenementencomplex De Heuf in Panningen o...

Uitvaartcentrum Ruiver neemt Rouwcentrum Venlo-Blerick over

De eigenaar van Uitvaartcentrum Ruiver neemt deze maand Rouwcentrum Venlo-Blerick over.