Panningen, Netherlands

Geen overtredingen na klachten op camping Heldense Bossen

De gemeente heeft controles uitgevoerd nadat campinggasten hun onvrede hadden geuit over de situatie op de camping. Uit de controles blijkt dat er geen overtredingen plaatsvinden.
De redactie | 26 april 2024 16:41 | Aangepast op 26 april 2024 16:41
Er waren klachten van campinggasten dat er onveiligheid is en met twee maten zou worden gemeten. Zo zou een verrot vakantieverblijf op het park zijn geplaatst dat niet aan de voorwaarden zou voldoen. De gemeente heeft na de melding controles uitgevoerd. "We hebben hierbij gecontroleerd op de onderdelen waarvoor de gemeente bevoegd is, zoals bouwen, asbest, brandveiligheid en huisvesting arbeidsmigranten", zo laat het college weten na vragen van Lokaal Peel en Maas. Er was voor de gemeente dan ook geen aanleiding om verder op te treden.

Melding bij politie
In de brieven wordt verder aangegeven dat er mogelijk strafbare feiten plaatsvinden op de camping, zoals diefstal en handel in drugs. De gemeente heeft de briefschrijvers erop gewezen dat zij hiervan melding kunnen maken bij de politie.

Angstcultuur
Campinggasten schreven in hun brief aan de gemeente dat het lijkt alsof er een angstcultuur heerst. "Ook de kwaliteit van de horeca op de camping geeft stof tot nadenken." Zo zou de relatie tussen de directie en de uitbaters van het boscafé zeer slecht zijn. Daarnaast vinden er regelmatig diefstallen plaats en zou er drugs verhandeld worden, zo schrijven de bezorgde gasten. Volgens directeur Timmermans is dit echter nooit geconstateerd. Hij herkende zich niet in de klachten van de gasten.

Lees meer over:

Camping Heldense Bossen|

Meest gelezen

Afscheid Ann Philipsen druk bezocht

De redactie | 4 mei 2024 17:00

Lees ook

Campinggasten ontevreden over situatie op Camping De Heldense Bossen

In een aantal brieven hebben campinggasten van Camping De Heldense Bossen in Helden hun onvrede geui...

Nieuwe eigenaren voor restaurant Heldense Bossen

Rick Hendricks en Emyl Verweij gaan het restaurant op camping De Heldense Bossen exploiteren. Ze nem...

Toerist centraal bij Heldense Bossen: “Gasten moeten het campinggevoel ervaren”

Camping De Heldense Bossen wil de komende jaren nog meer toeristen trekken. De afgelopen twee jaar z...