Panningen, Netherlands

Harmonie Meijel repeteert voor 'Nòch ÉNNE mi de jas èn'

Popnummers gespeeld door een harmonie. Het concept van ‘Wòr Méél Gröts Òp Is! is opgefrist en op 21 en 22 april maakt Harmonie Eendracht Meijel van D'n Binger de grootste kroeg van Meijel en omstreken.
De redactie | 13 april 2023 10:21 | Aangepast op 13 april 2023 10:21
"Herinneringen uit de kroegen komen naar boven en herkenbare hits worden gespeeld", zo vertelt Joyce Schriks." Artiesten afkomstig uit Meijel en omliggende dorpen brengen herkenbare hits uit de kroegen ten gehore, waarbij er wordt teruggeblikt met herinneringen uit de kroeg."

Herinneringen
Het nieuwe concept Vrienden van… start haar editie met ‘Nòch ÉNNE mi de jas èn’. Jolijn Steeghs vertelt dat de titel wordt afgeleid van het moment dat het tijd is om te gaan in de kroeg, maar een avond in de kroeg afsluiten gebeurt niet zomaar. "Een avond vol herinneringen gemaakt door muziek, vrienden/familie en de verhalen die verteld worden. De juiste hits klinken door de speakers, gezellige vrienden/familie om je heen en de jas gaat aan, maar dan is het moment: ‘Nòch ÉNNE mi de jas én!"

Zang
De herinneringen aan De Pannesjop, Treffer, Dotje, Apollo en Kubke komen naar boven. Froukje Simons, René Basten, Ron Barents, Rianne Jansen en Sandra Korsten verzorgen de zang bij de nummers.

Meest gelezen

Consendo breidt uit met zorgtak

De redactie | 24 apr 2024 10:44