Panningen, Netherlands

Nieuw sporenonderzoek in huis vermoorde Reuverse

De politie is sinds dinsdga gestart met een nieuw forensisch onderzoek in het voormalige woonhuis van Sawsan Mhamdi in Reuver. Het onderzoek heeft te maken met de dood van de 35-jarige vrouw die juni vorig jaar verdween, zo schrijft 1Limburg.
De redactie | 7 februari 2023 13:25 | Aangepast op 7 februari 2023 13:25
Voor het sporenonderzoek in het huis aan de Frans Halsstraat verduisterde de forensische opsporingsdienst de gehele woning. Ramen en deuren werden van buitenaf afgeplakt. Met speciale lampen vindt in het huis onder meer een bloedonderzoek plaats, bevestigt de politie.

Mogelijk in woning vermoord
Hoewel de politie dit niet bevestigt, bestaat er een mogelijkheid dat de vrouw in de woning om het leven is gebracht. "Momenteel loopt het onderzoek en zit de verdachte nog vast." Ook over de aanleiding van dit onderzoek wil de politie niets kwijt "Er is aanleiding om de woning opnieuw te onderzoeken op mogelijk bewijs, dan wel zaken uit te sluiten."

Duitsland
De 35-jarige vrouw werd in juni vorig jaar dood aangetroffen in de Duitse gemeente Mainz-Bingen, zo'n 220 kilometer van Reuver. Haar lichaam lag in een auto die in brand was gestoken. Omdat het lichaam ernstig was verminkt, kon de Duitse politie pas later haar identiteit vaststellen.

Lees meer over:

Sporenonderzoek|Reuverse|

Lees ook

Reuverse jongen aangehouden na aanslag bij woning

De politie heeft donderdag een Reuverse jongen van 16 jaar aangehouden. Hij wordt verdacht van het v...

Reuverse voetbalster blijft bij Genk

Voetbalster Kelsey Geraedts uit Reuver plakt er een nieuw seizoen aan vast bij KRC Genk Ladies. De p...