Panningen, Netherlands

P&M Sport is terug

Na een lange onderbreking waarin om bekende reden geen of minimale sportwedstrijden waren, is de bal weer gaan rollen. En dus is ook P&M Sport terug. Vanaf nu weer iedere zaterdag van 19.00 – 22.00 uur en zondags van 14.00 – 17.00 uur op live Omroep P&M radio. Met hierin voorbeschouwingen, verslagen, interviews, live verbindingen van velerlei sport uit gemeentes Peel en Maas en Beesel.
Bart Nelissen | 22 september 2021 09:32 | Aangepast op 22 september 2021 09:32
In de eerste uitzending a.s. zaterdag een vooruitblik op een van de vele derby’s in de 4e klasse van het amateurvoetbal tussen Kessel en RKMSV met trainer Ton van Dijck van de Meijelse ploeg. Hij zal tevens de spits afbijten en als eerste in dit nieuwe seizoen de bekende voetbaltoto spelen. Ook zal geschakeld worden met Bieslo-trainer Rik Driessen om te zien of zijn ploeg klaar is voor de aftrap tegen FC Oda. Met de nieuwe trainer van Helden, Rob Geenen, wordt gesproken over zijn terugkeer naar Peel en Maas en of de blauw-witten van zich kunnen doen spreken in de 3e klasse, te beginnen met de lastige uitwedstrijd in Sevenum.

Benjamin Ramakers zal laten weten hoe de volleyballers van EMD Tooling Revoc het ervan afgebracht hebben in de eerste thuiswedstrijd van het seizoen. Met trainer/coach Nico Maessen van VC Kessel en zijn collega Rudy Beurskens van VC Asterix wordt besproken of hun volleybaldames de goede competitiestart vorige week een passend vervolg hebben kunnen geven. Hoe het de zaalvoetballers van ZVV Beringe na de lange corona-onderbreking in een nieuw seizoen in de topklasse vergaat vernemen we van John Korsten. Ook aandacht voor de tafeltennissers van TTV Fortus, die aan de najaarsreeks zijn begonnen.

Tenslotte is deze eerste uitzending, maar ook op zondag aandacht voor de beugelderby in de eredivisie tussen Kessel en HBC Helden. We horen van Johan Hoeijmakers (HBC Helden) en Eric Kleynen (Kessel) of Helden hun ambitie als kampioenskandidaat waar heeft kunnen maken of dat Kessel voor een stunt heeft kunnen zorgen.

Op zondag zal verder de voetbalderby tussen Kessel en RKMSV centraal staan, welke live vanaf sportpark De Roode Egge gevolgd zal worden. Natuurlijk zullen ook de wedstrijden op de andere velden gevolgd worden. Meteen na afloop van de wedstrijd zal met trainer Tom van Bergen besproken worden of zijn MVC ’19 punten heeft kunnen pakken bij RKSVO in Ospel.

In de rust van het voetbal wordt gesproken met assistent-coach Lambert van Berlo van de handballers van Herpetz Bevo HC. Heeft de ploeg kunnen stunten op zaterdagavond in Bocholt en zo de eerste punten kunnen pakken in de BeNe-liga?

Met Johan Leenders worden de eerste wedstrijden van de Peelpush-volleybalheren besproken. Hebben de Meijelse heren de goede start kunnen vervolgen met een zege bij het sterke Donki Sjot in Den Dungen? Ook aandacht voor de wedstrijd van de korfballers van Roka, die thuis KVS uit Schijndel ontvingen.

Dit en nog veel meer nationaal, internationaal, maar vooral ook regionaal en lokaal sportnieuws in de eerste twee meer dan goed gevulde uitzendingen van Omroep P&M Sport. Het team is klaar voor een nieuw seizoen, waar hopelijk weer veel mooie sport te bewonderen is in Peel en Maas en Beesel. Dat allemaal in P&M Sport, iedere zaterdag om 19.00 uur en zondag om 14.00 uur op P&M radio.

Meest gelezen

Politie zoekt vermiste vrouw

De redactie | 27 sep 2022 15:51

Kind aangesproken door vreemde man in Meijel

De redactie | 28 sep 2022 17:03

Joost en Jopie maken showroom van woonkamer

De redactie | 29 sep 2022 15:35

Lees ook

Stichting zamelt aggregaten in voor Oekraïne

Stichting Maasbree Wolsztyn is een inzamelingsactie gestart voor inwoners van de gemeente Lityn in O...

Terugkijken: Politiek Café Beesel

In het eerste Politiek Café stonden de thema's toerisme en zorg centraal. Alle partijen deelden hun...

Varkens omgekomen na val in gierput

Twee varkens zijn dinsdagavond overleden na een val in een gierput in Meijel.

School Beesel zorgt voor discussie in Politiek Café

De keuze over de nieuwe school leverde opnieuw discussie op in het Politiek Café. Maandag in de raa...

Voormalige camping en groepswoningen opvanglocaties Oekraïners

In twee groepswoningen in Maasbree en op een voormalige camping in Meijel worden Oekraïense vluchte...

CDA aan zet bij onderhandelingen voor college Beesel

Het CDA is de grootste partij in Beesel. Hoe gaat de coalitie eruit zien? De partij van Anouk Huijs ...