Panningen, Netherlands

P&M Sport is terug

Na een lange onderbreking waarin om bekende reden geen of minimale sportwedstrijden waren, is de bal weer gaan rollen. En dus is ook P&M Sport terug. Vanaf nu weer iedere zaterdag van 19.00 – 22.00 uur en zondags van 14.00 – 17.00 uur op live Omroep P&M radio. Met hierin voorbeschouwingen, verslagen, interviews, live verbindingen van velerlei sport uit gemeentes Peel en Maas en Beesel.
Bart Nelissen | 22 september 2021 09:32 | Aangepast op 22 september 2021 09:32
In de eerste uitzending a.s. zaterdag een vooruitblik op een van de vele derby’s in de 4e klasse van het amateurvoetbal tussen Kessel en RKMSV met trainer Ton van Dijck van de Meijelse ploeg. Hij zal tevens de spits afbijten en als eerste in dit nieuwe seizoen de bekende voetbaltoto spelen. Ook zal geschakeld worden met Bieslo-trainer Rik Driessen om te zien of zijn ploeg klaar is voor de aftrap tegen FC Oda. Met de nieuwe trainer van Helden, Rob Geenen, wordt gesproken over zijn terugkeer naar Peel en Maas en of de blauw-witten van zich kunnen doen spreken in de 3e klasse, te beginnen met de lastige uitwedstrijd in Sevenum.

Benjamin Ramakers zal laten weten hoe de volleyballers van EMD Tooling Revoc het ervan afgebracht hebben in de eerste thuiswedstrijd van het seizoen. Met trainer/coach Nico Maessen van VC Kessel en zijn collega Rudy Beurskens van VC Asterix wordt besproken of hun volleybaldames de goede competitiestart vorige week een passend vervolg hebben kunnen geven. Hoe het de zaalvoetballers van ZVV Beringe na de lange corona-onderbreking in een nieuw seizoen in de topklasse vergaat vernemen we van John Korsten. Ook aandacht voor de tafeltennissers van TTV Fortus, die aan de najaarsreeks zijn begonnen.

Tenslotte is deze eerste uitzending, maar ook op zondag aandacht voor de beugelderby in de eredivisie tussen Kessel en HBC Helden. We horen van Johan Hoeijmakers (HBC Helden) en Eric Kleynen (Kessel) of Helden hun ambitie als kampioenskandidaat waar heeft kunnen maken of dat Kessel voor een stunt heeft kunnen zorgen.

Op zondag zal verder de voetbalderby tussen Kessel en RKMSV centraal staan, welke live vanaf sportpark De Roode Egge gevolgd zal worden. Natuurlijk zullen ook de wedstrijden op de andere velden gevolgd worden. Meteen na afloop van de wedstrijd zal met trainer Tom van Bergen besproken worden of zijn MVC ’19 punten heeft kunnen pakken bij RKSVO in Ospel.

In de rust van het voetbal wordt gesproken met assistent-coach Lambert van Berlo van de handballers van Herpetz Bevo HC. Heeft de ploeg kunnen stunten op zaterdagavond in Bocholt en zo de eerste punten kunnen pakken in de BeNe-liga?

Met Johan Leenders worden de eerste wedstrijden van de Peelpush-volleybalheren besproken. Hebben de Meijelse heren de goede start kunnen vervolgen met een zege bij het sterke Donki Sjot in Den Dungen? Ook aandacht voor de wedstrijd van de korfballers van Roka, die thuis KVS uit Schijndel ontvingen.

Dit en nog veel meer nationaal, internationaal, maar vooral ook regionaal en lokaal sportnieuws in de eerste twee meer dan goed gevulde uitzendingen van Omroep P&M Sport. Het team is klaar voor een nieuw seizoen, waar hopelijk weer veel mooie sport te bewonderen is in Peel en Maas en Beesel. Dat allemaal in P&M Sport, iedere zaterdag om 19.00 uur en zondag om 14.00 uur op P&M radio.

Lees ook

Terugkijken: Pieten Praat (afl. 3)

Het blijft spannend in Peel en Maas en Beesel. Het kleine Pietje PIO krijgt een opleiding, maar hele...

Onderscheiding voor waarnemend dirigent Baarlose fanfare

Jan Bosch uit Hout-Blerick heeft een bijzondere erkenning ontvangen vanwege zijn inzet voor de lokal...

Minister van Onderwijs brengt bezoek aan Jumbo Panningen

Een bijzonder bezoek in de Jumbo in Panningen. Minister Robbert Dijkgraaf van onderwijs bezocht de s...

Inwoners testen kennis van Nederlandse taal bij Groot Dictee

Het Groot Dictee Der Nederlandse Taal stond zondag op het programma. Niet alleen op NPO Radio 1 kond...

Inwoners Kessel tegen verplaatsing molen

De Sint Antoniusmolen in Kessel moet blijven waar die nu staat, aan de Roode Eggeweg. Dat vindt een ...

SV Panningen wint op karakter van Excellent

SV Panningen heeft zondag met 1-2 gewonnen in de uitwedstrijd tegen Excellent uit Oploo. Vooraf was ...