Panningen, Netherlands

P&M Sport is terug

De vasteloavend kon weer gevierd worden en is voorbij. Nu kunnen ook de competities in de vele sporten weer volledig opgepakt worden. Met in vele competities nog heel wat wedstrijden in te halen, hetgeen resulteert in volle programma’s met wedstrijden op andere dan gebruikelijke dagen en verlengde competities.
De redactie | 4 maart 2022 09:08 | Aangepast op 4 maart 2022 09:08
Met al deze sport, is natuurlijk ook Omroep P&M Sport weer terug op de radio. Vanaf deze week weer iedere zondagmiddag live te volgen.

In deze eerste uitzending van 2022 zal de voetbalderby in de 4e klasse tussen Koningslust en Bevo centraal staan. Deze is dan ook live te volgen vanaf sportpark De Luste. Uiteraard zullen ook de verrichtingen van alle andere teams uit Peel en Maas en Beesel op de voet gevolgd worden en de luisteraar hoeft dan ook geen doelpunt te missen. Direct na afloop zal met de trainers van Baarlo en Helden worden teruggekeken op de derby die hun ploeg tegen elkaar speelde op sportpark De Meeren, maar ook hoe het hun ploeg vergaat in het overvolle programma. Met Kessel-trainer Wim Rijs wordt teruggeblikt op de topper van zijn ploeg deze middag bij koploper Hegelsom. Bieslo-trainer Rik Driessen laat weten of zijn ploeg in eigen huis noodzakelijke punten heeft kunnen pakken.

Met Hem Hendrix worden de wedstrijden van De Treffers in de ereklasse beugelen besproken. Pieter van Lier laat weten hoe het de tafeltennissers van TTV Fortus vergaan is bij hun debuut in de eerste klasse. Revoc-coach Eric Stinges bericht hoe het zijn volleybal-dames vergaan is in de subtopper tegen het Budelse Ledub. Peelpush-aanvoerder Ramon Smeets laat weten of de Meijelse ploeg thuis tegen Compaen de nodige punten heeft kunnen behouden.

Direct na afloop van de handbalwedstrijden deze zondag wordt geschakeld met BSAC dames-coach Marcel van Lier en ook met Hercules ’81-aanvoerder Maarten van Roij. In de rust van de voetbalwedstrijden wordt met Herpetz Bevo HC-trainer Lambert van Berlo de laatste uitwedstrijd van zijn ploeg in de BeNe-liga van dit seizoen nabeschouwd.

Tenslotte in deze uitzending ook aandacht voor de laatste cross in de Limbra-competitie die deze zondag verlopen werd. Als ook aandacht voor paardensport, waar Anoek Neefs uit Helden deelneemt aan NK dressuur en met Emile Hendrix het 30ste nationaal concours Midden-Limburg wordt besproken.

Dit en nog veel meer nationaal, internationaal, maar vooral ook regionaal en lokaal sportnieuws in wederom een meer dan goed gevulde uitzending van Omroep P&M Sport. Iedere zondag om 14.00 uur op P&M radio.

Heb je interesse om bij het enthousiaste team van Omroep P&M Sport aan te sluiten en je steentje bij te dragen (als verslaggever, presentator, techneut of welke manier dan ook)? Stuur een kort berichtje naar redactie@omroeppenm.nl

Meest gelezen

Politie zoekt naar vermiste 18-jarige

De redactie | 3 feb 2023 16:09

Politie deelt camerabeelden cashtrapper

De redactie | 1 feb 2023 18:23

Plattelandshoés krijgt nieuwe appartementen

De redactie | 31 jan 2023 19:21

Opening Straotzitting dit jaar extra bijzonder

De redactie | 2 feb 2023 18:33

Lees ook

Gemeente Peel en Maas steunt Oekraïners

Het college van burgemeester en wethouders, de gemeenteraad en de nieuwe partij D66 Peel en Maas heb...

Baarlo weer succesvol

Baarlo heeft donderdag ook haar derde inhaalwedstrijd gewonnen. In de 3e klasse C wist Baarlo in Osp...

IVN Helden zoekt nieuw clubgebouw

Het IVN Helden is naarstig op zoek naar een eigen ruimte. De vereniging voor natuureducatie heeft mo...

In gesprek met de lijsttrekker: Rian Janssen

Rian Janssen is de lijsttrekker van Samen Verder in de gemeente Beesel. Vier jaar geleden deed de pa...

Hier kun je in Beesel stemmen

We mogen weer naar de stembus om een rood bolletje in te kleuren. Aan de hand van de stemmen wordt e...

''Voor elke inwoner een boom''

In Kessel en Kessel-Eik wordt medio april gestart met het planten van de bomen uit het 7.319-Bomenpl...