Panningen, Netherlands

P&M Sport is terug

De vasteloavend kon weer gevierd worden en is voorbij. Nu kunnen ook de competities in de vele sporten weer volledig opgepakt worden. Met in vele competities nog heel wat wedstrijden in te halen, hetgeen resulteert in volle programma’s met wedstrijden op andere dan gebruikelijke dagen en verlengde competities.
De redactie | 4 maart 2022 09:08 | Aangepast op 4 maart 2022 09:08
Met al deze sport, is natuurlijk ook Omroep P&M Sport weer terug op de radio. Vanaf deze week weer iedere zondagmiddag live te volgen.

In deze eerste uitzending van 2022 zal de voetbalderby in de 4e klasse tussen Koningslust en Bevo centraal staan. Deze is dan ook live te volgen vanaf sportpark De Luste. Uiteraard zullen ook de verrichtingen van alle andere teams uit Peel en Maas en Beesel op de voet gevolgd worden en de luisteraar hoeft dan ook geen doelpunt te missen. Direct na afloop zal met de trainers van Baarlo en Helden worden teruggekeken op de derby die hun ploeg tegen elkaar speelde op sportpark De Meeren, maar ook hoe het hun ploeg vergaat in het overvolle programma. Met Kessel-trainer Wim Rijs wordt teruggeblikt op de topper van zijn ploeg deze middag bij koploper Hegelsom. Bieslo-trainer Rik Driessen laat weten of zijn ploeg in eigen huis noodzakelijke punten heeft kunnen pakken.

Met Hem Hendrix worden de wedstrijden van De Treffers in de ereklasse beugelen besproken. Pieter van Lier laat weten hoe het de tafeltennissers van TTV Fortus vergaan is bij hun debuut in de eerste klasse. Revoc-coach Eric Stinges bericht hoe het zijn volleybal-dames vergaan is in de subtopper tegen het Budelse Ledub. Peelpush-aanvoerder Ramon Smeets laat weten of de Meijelse ploeg thuis tegen Compaen de nodige punten heeft kunnen behouden.

Direct na afloop van de handbalwedstrijden deze zondag wordt geschakeld met BSAC dames-coach Marcel van Lier en ook met Hercules ’81-aanvoerder Maarten van Roij. In de rust van de voetbalwedstrijden wordt met Herpetz Bevo HC-trainer Lambert van Berlo de laatste uitwedstrijd van zijn ploeg in de BeNe-liga van dit seizoen nabeschouwd.

Tenslotte in deze uitzending ook aandacht voor de laatste cross in de Limbra-competitie die deze zondag verlopen werd. Als ook aandacht voor paardensport, waar Anoek Neefs uit Helden deelneemt aan NK dressuur en met Emile Hendrix het 30ste nationaal concours Midden-Limburg wordt besproken.

Dit en nog veel meer nationaal, internationaal, maar vooral ook regionaal en lokaal sportnieuws in wederom een meer dan goed gevulde uitzending van Omroep P&M Sport. Iedere zondag om 14.00 uur op P&M radio.

Heb je interesse om bij het enthousiaste team van Omroep P&M Sport aan te sluiten en je steentje bij te dragen (als verslaggever, presentator, techneut of welke manier dan ook)? Stuur een kort berichtje naar redactie@omroeppenm.nl

Meest gelezen

Joost en Jopie maken showroom van woonkamer

De redactie | 29 sep 2022 15:35

In memoriam: Renate van Rijn

De redactie | 2 okt 2022 15:09

Kind aangesproken door vreemde man in Meijel

De redactie | 28 sep 2022 17:03

Achterruit van auto aan diggelen geslagen

De redactie | 3 okt 2022 09:27

Lees ook

Jorrit Hendrix verlaat PSV, middenvelder vertrekt naar Rusland

Zestien jaar speelde Jorrit Hendrix voor voetbalclub PSV. Maar hier komt binnenkort een einde aan. H...

Afspraken coronateststraat verdubbeld

Het aantal afspraken in de teststraten van de GGD Limburg-Noord is verdubbeld. Waar vorige week nog ...

De Limburger brengt speciale Oekraïne-krant uit

De abonnees van De Limburger ontvangen maandag, op de dag van delandelijke Giro 555-hulpactie, een ...

Wijzigingen in jurering Kinjer-OLS

Het Kinjer-OLS in Meijel kent dit jaar enkele wijzigingen. Er wordt niet meer gejureerd op de onderd...

Verkiezingen gestart: stembussen geopend

De stembussen voor de gemeenteraadsverkiezingen zijn geopend. Er kan maandag en dinsdag vervroeg ges...

Lokaal Peel en Maas grootste partij in Peel en Maas

Lokaal Peel en Maas heeft maandag tot en met woensdag de meeste stemmen gekregen van de inwoners van...