Panningen, Netherlands

P&M Sport live bij Europacup

De Europacup handbal zal komend weekend centraal staan bij Omroep P&M Sport. Uiteraard ook aandacht voor andere interessante wedstrijden en derby’s uit de Peel en Maas en Beesel regio.
Deborah Parren | 22 oktober 2021 13:26 | Aangepast op 22 oktober 2021 13:26
Op zaterdag zal de uitzending van 15.30 uur tot 19.00 uur zijn. De afworp in de thuiswedstrijd van de handballers van Herpetz Bevo HC in de EHF European Cup tegen AS SGS Rahmat Hashron uit Israël is om 16.00 uur. Met een uitgebreide voorbeschouwing vanuit De Heuf, het live volgen van deze wedstrijd en na afloop een nabeschouwing met betrokkenen hoeven luisteraars van P&M Sport niets te missen van dit Europees spektakel.


Verder een vooruitblik op de voetbalwedstrijd tussen Bevo en Neerkandia; een topper tussen twee ploegen die vorige week tegen de eerste nederlaag opliepen. Ook zal Bevo-trainer Patrick Houtappels de voetbaltoto spelen. Met de nieuwe trainer van VV Koningslust, Nico van den Brink, wordt vooruitgekeken op de wedstrijd van zijn ploeg op zondag bij TSC ’04 in Tegelen.


Ook aandacht voor de start van het seizoen in de MTB/Cyclocross met de eerste wedstrijd deze zondag in Baarlo. Coach Bart Stinges van de Revoc/VCB-volleybaldames laat weten of zijn ploeg in Velden punten heeft kunnen pakken.


Op zondag zal Herpetz Bevo HC reeds de return spelen van de Europacup en eveneens in De Heuf de uitwedstrijd tegen de Israëlische ploeg spelen. Kan het team van trainer/coach Jo Smeets zich plaatsen voor de volgende ronde? Afworp is om 15.00 uur en Omroep P&M Sport zal er ook nu live bij aanwezig zijn.


In de uitzending van zondag ook ruim aandacht voor amateurvoetbal. Hierbij zullen de derby’s uit het uitzendgebied Kessel-Reuver en Grashoek-RKMSV live te volgen zijn. Uiteraard worden de verrichtingen op de overige velden waar teams uit Peel en Maas en Beesel actief zijn op de voet gevolgd.


Dit en nog veel meer nationaal, internationaal, maar vooral ook regionaal en lokaal sportnieuws in de twee meer dan goed gevulde uitzendingen van Omroep P&M Sport. Zaterdag om 15.30 uur (let op: eenmalig aangepaste tijd) en zondag om 14.00 uur op P&M radio.


Heb je interesse om bij het enthousiaste team van Omroep P&M Sport aan te sluiten en je steentje bij te dragen (als verslaggever, presentator, techneut of welke manier dan ook)? Stuur een kort berichtje naar sport@omroeppenm.nl.

Meest gelezen

Nieuwe woningen in oud Rabobank-pand in Panningen

De redactie | 21 sep 2022 14:34

De Heuf neemt tijdelijke energiemaatregelen

De redactie | 20 sep 2022 11:04

Lees ook

'Grote en kleine bos KVW hoogtepunt van de week'

Het hele dorp is ermee bezig: Kindervakantiewerk in Maasbree. En dat al zestig jaar lang. De jubileu...

Zaterdag: mirabellen plukken bij Fruitboerderij uit Baarlo

Fruitboerderij in Baarlo opent zaterdag tussen 10.00 en 16.00 uur haar deuren voor een mirabellen pl...

Politie kan huisnummer niet vinden; spuit het op wegdek

De politie in Peel en Maas doet de oproep aan de inwoners om te zorgen voor een zichtbaar en leesbaa...

Meijelse visvijver gesloten na vondst dode eenden

De visvijver aan de Donk in Meijel is sinds zaterdag gesloten. De visvereniging heeft twee dode eend...

Aantal misdrijven Beesel neemt toe

In juli zijn er 38 misdrijven geregistreerd in de gemeente Beesel. Een maand eerder waren dit er 31....

Provincie wil Arriva sancties opleggen

Wanneer ritten van Arriva met bussen en treinen uitvallen vanwege het personeelstekort, gaat de prov...