Panningen, Netherlands

P&M Sport live bij Europacup

De Europacup handbal zal komend weekend centraal staan bij Omroep P&M Sport. Uiteraard ook aandacht voor andere interessante wedstrijden en derby’s uit de Peel en Maas en Beesel regio.
Deborah Parren | 22 oktober 2021 13:26 | Aangepast op 22 oktober 2021 13:26
Op zaterdag zal de uitzending van 15.30 uur tot 19.00 uur zijn. De afworp in de thuiswedstrijd van de handballers van Herpetz Bevo HC in de EHF European Cup tegen AS SGS Rahmat Hashron uit Israël is om 16.00 uur. Met een uitgebreide voorbeschouwing vanuit De Heuf, het live volgen van deze wedstrijd en na afloop een nabeschouwing met betrokkenen hoeven luisteraars van P&M Sport niets te missen van dit Europees spektakel.


Verder een vooruitblik op de voetbalwedstrijd tussen Bevo en Neerkandia; een topper tussen twee ploegen die vorige week tegen de eerste nederlaag opliepen. Ook zal Bevo-trainer Patrick Houtappels de voetbaltoto spelen. Met de nieuwe trainer van VV Koningslust, Nico van den Brink, wordt vooruitgekeken op de wedstrijd van zijn ploeg op zondag bij TSC ’04 in Tegelen.


Ook aandacht voor de start van het seizoen in de MTB/Cyclocross met de eerste wedstrijd deze zondag in Baarlo. Coach Bart Stinges van de Revoc/VCB-volleybaldames laat weten of zijn ploeg in Velden punten heeft kunnen pakken.


Op zondag zal Herpetz Bevo HC reeds de return spelen van de Europacup en eveneens in De Heuf de uitwedstrijd tegen de Israëlische ploeg spelen. Kan het team van trainer/coach Jo Smeets zich plaatsen voor de volgende ronde? Afworp is om 15.00 uur en Omroep P&M Sport zal er ook nu live bij aanwezig zijn.


In de uitzending van zondag ook ruim aandacht voor amateurvoetbal. Hierbij zullen de derby’s uit het uitzendgebied Kessel-Reuver en Grashoek-RKMSV live te volgen zijn. Uiteraard worden de verrichtingen op de overige velden waar teams uit Peel en Maas en Beesel actief zijn op de voet gevolgd.


Dit en nog veel meer nationaal, internationaal, maar vooral ook regionaal en lokaal sportnieuws in de twee meer dan goed gevulde uitzendingen van Omroep P&M Sport. Zaterdag om 15.30 uur (let op: eenmalig aangepaste tijd) en zondag om 14.00 uur op P&M radio.


Heb je interesse om bij het enthousiaste team van Omroep P&M Sport aan te sluiten en je steentje bij te dragen (als verslaggever, presentator, techneut of welke manier dan ook)? Stuur een kort berichtje naar sport@omroeppenm.nl.

Meest gelezen

Voetbalclubs in rouw na overlijden Egchelse

De redactie | 24 mei 2023 14:47

De Vermaekerij krijgt nieuwe bedrijfsleiders

De redactie | 23 mei 2023 09:21

Politie zoekt getuigen van mishandeling in Helden

De redactie | 26 mei 2023 22:04

Lees ook

Stichting zamelt aggregaten in voor Oekraïne

Stichting Maasbree Wolsztyn is een inzamelingsactie gestart voor inwoners van de gemeente Lityn in O...

Terugkijken: Politiek Café Beesel

In het eerste Politiek Café stonden de thema's toerisme en zorg centraal. Alle partijen deelden hun...

Varkens omgekomen na val in gierput

Twee varkens zijn dinsdagavond overleden na een val in een gierput in Meijel.

School Beesel zorgt voor discussie in Politiek Café

De keuze over de nieuwe school leverde opnieuw discussie op in het Politiek Café. Maandag in de raa...

Voormalige camping en groepswoningen opvanglocaties Oekraïners

In twee groepswoningen in Maasbree en op een voormalige camping in Meijel worden Oekraïense vluchte...

CDA aan zet bij onderhandelingen voor college Beesel

Het CDA is de grootste partij in Beesel. Hoe gaat de coalitie eruit zien? De partij van Anouk Huijs ...