Panningen, Netherlands

P&M Sport trapt nu ook 2020 af

2020 is al weer enkele weken oud en zelfs januari nadert al weer zijn einde. De meeste sporten zijn ook al weer volop bezig en terug van hun kerstreces/winterstop. Vanaf dit weekeinde ook weer volop Omroep P&M Sport. En P&M Sport telt af ... hiervoer later meer.
Bart Nelissen | 25 januari 2020 09:52 | Aangepast op 25 januari 2020 09:52
Let op: op zaterdag verhuist P&M Sport terug naar de oude vertrowude aanvangstijd van 19.00 uur.

In de eerste uitzending van 2020 op zaterdag 25 januari direct een groot aanbod aan diversiteit van sporten. Zo zal het P&M Sportjaar begonnen worden met de onvervalste kraker en topper in de beugel-ereklasse tussen HBC Helden en Onder Ons uit Neer. Johan Hoeymakers kijkt terug en laat weten of Helden in deze kraker hun wellicht laatste kans op het kampioenschap heeft weten te pakken.

Trainer/coach Nico Maessen van de Kesselse volleybaldames laat weten of zijn team heeft kunenn stunten bij koploper Hajra ain Eindhoven, terwijl zijn collega Ad Jansen van VC Grashoek de wedstrijd van zijn team tegen Olsredlem en de strijd tegen degradatie analyseert. Ook de zaalvoetballers van ZVV Beringe speelden uit tegen de koploper; Björn Korsten laat weten hoe dit afgelopen week in Roermond verlopen is. Voor de tafeltennis-teams begint dit weekeinde de voorjaarscompetitie; Pieter van Lier van TTV Fortus blikt vooruit en laat weten hoe de eerste wedstrijd in eigen huis tegen TTC uit Tegelen verlopen is. Uiteraard ook aandacht voor handbal. De coaches van de de handbal-dames van zowel BSAC als Herpetz/Bevo HC laten snel na afloop van hun wedstrijden weten hoe het hun tema vergaan is en zullen wellicht ook nog even terugkijken op de onderlinge derby eerder deze maand alsmede de knappe bekerprestatie van de Maasbreese dames.

Baarlo-trainer Joeri Janssen en Panningen-trainer William van de Moorsel bijten in 2020 de spits af met het spelen van de P&M Voetbaltoto. Naast het spelen hiervan zullen ze vooruitkijken op de wedstrijden van hun team op zondag en de prestaties van afgelopen weken analysren. Dit zal ook hun collega Wil Bongers van Grashoek doen.

Op zondag is P&M Sport te gast in sporthal De Körref in Meijel, waar de Peelpush-dames vechten voor een van hun laatste kansen om zich nog voor de kampioenspoule in de eredivisie van het volleybal te plaatsen. Ook de voetbalderby’s tussen Kessel en Bevo als die tussen Grashoek en Neerkandia zijn live te volgen in de eerste zondagse uitzending in 2020.

Naast de vele live sport en het op de voet volgen van de verrichtingen van de overige Peel en Maas-teams in het amateurvoetbal, in deze uitzending ook aandacht voor de verrichtingen van de Meijelse beugelaars die de ranglijst in de eerste klasse aanvoeren als voor de volleybalderby in de 3e divisie tussen de Tupos-heren en Hornerhof/HHC, waar aanvoerder Tom Heines op terugblikt.

Zo snel als mogelijk na afloop van de voetbalwedstrijden zal met de trainers van Helden (Rob Jacobs) en Egchel (Jonn Smedts) nabeschouwd worden op de gespeelde thuiswedstrijden door de blauw-witten en de oranjemannen.

Dit en nog veel meer internationaal, nationaal, maar vooral ook weer lokaal sportnieuws met uitslagen uit diverse sporten dit weekend op zaterdag vanaf 19.00 uur en op zondag vanaf 14.00 uur in weer twee goed gevulde uitzendingen van Omroep P&M Sport

Lees ook

Sterftecijfers: 504 mensen overleden in 2020

Er zijn in 2020 veel meer mensen overleden dan een jaar ervoor. Waar er in 2019 402 inwoners overled...

Kijk terug: In gesprek met de lijsttrekkers

In het programma ''In gesprek met de lijsttrekkers'' gaat Pascal Meyer in gesprek met de lijsttrekke...

Heldense bij laatste 5 vrouwen Boer Zoekt Vrouw

De Heldense Marion zit bij de laatste vijf vrouwen van boer Jouke in het tv-programma Boer Zoekt Vro...

Miljoenen euro's voor plan aardgasvrije Panningse wijk

De gemeente Peel en Maas heeft een subsidie van vier miljoen euro gekregen van het Rijk om het cent...

Eerste stemdag: “Het loopt lekker door”

De stembussen voor de gemeenteraadsverkiezingen zijn geopend. Om 12.00 uur brachten 448 inwoners van...

Teruglezen: De Uitslagenavond

De avond van de verkiezingsuitslagen zit erop. Omroep P&M bracht de uitslagen van de gemeente Peel e...