Panningen, Netherlands

PopPlaza nodigt muzikaal Peel en Maas uit

Voor iedereen die maar iets met popmuziek doet of wil doen in Peel en Maas organiseert PopPlaza de tweede PopPlaza Hangout en nodigt muzikaal Peel en Maas uit vrijdag 11 maart om 19.30 uur bij Sjiwa Baarlo in de kelder om samen muziek te maken. Doel van de Hangout is om na een moeizame artistieke periode weer samen energie los te maken en te komen tot creativiteit.
De redactie | 6 maart 2022 10:22 | Aangepast op 6 maart 2022 10:22
Bands of andere muziekacts die graag een kwartiertje willen jammen kunnen zich opgeven via info@popplazapeelenmaas.nl . Spontaan jammen, eigen liedjes spelen, muzikanten ontmoeten onder het genot van een drankje (het eerste is gratis), alles kan deze avond.
Ook als je met anderen ter plekke muziek wilt maken kun je dit van tevoren laten weten onder vermelding van instrument, niveau en voorkeur voor een liedje. Drumstel, synthesizer, versterkers en geluidsinstallatie zijn aanwezig. Verdere instrumenten mogen muzikanten zelf meenemen.

Singer songwriter (en bestuurslid) van PopPlaza Sandra Peeters, opent deze tweede editie van de hangout waarna er ruimte is voor kennismaking en muziek maken. 
Anneke Joosten, popcoördinator bij PopPlaza Peel en Maas, over het initiatief. “We zijn nu anderhalf jaar bezig met PopPlaza Peel en Maas en er begint echt een heel mooi popnetwerk te ontstaan in Peel en Maas. Maar veel van die contacten zijn tussen mij en de muzikanten, muziekleraren, dj’s en producers en nog minder onderling. Normaal ontmoeten deze mensen elkaar wel rond muzikale evenementen in de gemeente maar die waren de afgelopen periode weinig tot niet mogelijk. Daarom hebben we als PopPlaza het initiatief genomen om samen weer creativiteit en energie los te maken”.

PopPlaza Peel en Maas is een stichting die muzikanten en muziek uit Peel en Maas verder wil brengen. Samenwerking bevorderen, talent ontwikkelingen, programmering stimuleren, zichtbaar maken wat er gebeurt, laten zien wat popmuziek maken inhoud en wat daar de positieve gevolgen van zijn voor mens en maatschappij. PopPlaza Peel en Maas is voor iedereen die maar iets met popmuziek wil doen. Van aan de knoppen zitten tot woorden en noten op papier zetten, van instrument spelen en zingen tot optreden organiseren of lesgeven.

Meest gelezen

Joost en Jopie maken showroom van woonkamer

De redactie | 29 sep 2022 15:35

In memoriam: Renate van Rijn

De redactie | 2 okt 2022 15:09

Kind aangesproken door vreemde man in Meijel

De redactie | 28 sep 2022 17:03

Achterruit van auto aan diggelen geslagen

De redactie | 3 okt 2022 09:27

Lees ook

Gemeente Peel en Maas steunt Oekraïners

Het college van burgemeester en wethouders, de gemeenteraad en de nieuwe partij D66 Peel en Maas heb...

Baarlo weer succesvol

Baarlo heeft donderdag ook haar derde inhaalwedstrijd gewonnen. In de 3e klasse C wist Baarlo in Osp...

IVN Helden zoekt nieuw clubgebouw

Het IVN Helden is naarstig op zoek naar een eigen ruimte. De vereniging voor natuureducatie heeft mo...

In gesprek met de lijsttrekker: Rian Janssen

Rian Janssen is de lijsttrekker van Samen Verder in de gemeente Beesel. Vier jaar geleden deed de pa...

Hier kun je in Beesel stemmen

We mogen weer naar de stembus om een rood bolletje in te kleuren. Aan de hand van de stemmen wordt e...

''Voor elke inwoner een boom''

In Kessel en Kessel-Eik wordt medio april gestart met het planten van de bomen uit het 7.319-Bomenpl...