Panningen, Netherlands

Proeftuin popmuziek organiseert ‘Stage Life NL’

Proeftuin popmuziek organiseert de Kick-Off van ‘Stage Life NL’ voor meer livemuziek in Noord-Limburg. Een project waarbij bands met eigen muziek dit jaar de mogelijkheid krijgen op te treden in de regio.
De redactie | 11 maart 2022 12:39 | Aangepast op 11 maart 2022 12:39
Het project gaat op zaterdag 26 maart van start met een Kick-Off bij BreakOut in Horst. Alle bands presenteren zich hier en de liefhebbers kunnen alvast een route bepalen voor welke bands ze willen gaan beluisteren het komende jaar. Uit Peel en Maas doen de volgende bands en locaties mee: Sir Bash en Sandy Bloom, café Ramones en Café Tinus.

Cultuurmakers van diverse gemeenten in Noord-Limburg slaan de handen ineen, allemaal gedreven door hetzelfde doel; meer livemuziek! Deze gemeenten vormen samen een nieuwe culturele samenwerking genaamd Proeftuin Popmuziek. Tijdens hun nieuwe project ‘Stage Life NL’ willen ze podiumplekken bieden aan artiesten die op deze manier ervaring kunnen opdoen en naamsbekendheid kunnen opbouwen met hun eigen muziek.

Doel is om de gemeentegrenzen te verleggen en zo een grotere diversiteit te ontwikkelen in de muziekwereld van Noord-Limburg. Niet alleen voor de artiesten maar zeker ook voor de podia en kroegen is dit een interessant project omdat ze hiermee muzikanten uit de regio op een presenteerblaadje krijgen aangereikt. 

Meest gelezen

Gewonde na aanrijding in Panningen

De redactie | 11 apr 2024 20:56

Weg tussen Meijel en Beringe weer open

De redactie | 12 apr 2024 20:17

Lees ook

Van grijze vlek tot koploper op gebied van popmuziek

Peel en Maas is een van de gemeenten in Limburg met de meeste acts tijdens de Week van de Limburgs P...

Lokale bandjes in Egchels café

Drie regionale bandjes staan zaterdagavond op het podium Bej Manders in Egchel. Sidewalk, Banana Box...

Line-up Music4Ukraine bekend

De line-up van het benefietconcert voor Oekraine is bekend gemaakt. In het Mafcentrum treden op zond...