Panningen, Netherlands

Staking: regiopoli's donderdag gesloten

Het Zuyderland, VieCuri, Sint Jans Gasthuis en Laurentius Ziekenhuis staken donderdag 24 uur lang voor een betere cao. De ziekenhuizen werken die dag alsof het een zondag is, waardoor in principe alleen de spoedeisende hulp doorgaat. De regiopoli’s gaan ook dicht.
De redactie | 15 maart 2023 08:47 | Aangepast op 15 maart 2023 08:47
VieCuri
In het VieCuri wordt er afgeschaald, maar in mindere mate. Zo blijven de poliklinieken in zowel Venlo als Venray open, waardoor de meeste spreekuren doorgaan.

Regiopoli
Met name geplande operaties, onderzoeken en afspraken zoals voor foto's en bloedafname worden verzet. De regiopoli’s in Panningen, Horst en Reuver zijn gesloten. Een uitzondering zijn de spoedverwijzingen om bloed te prikken op de ziekenhuislocaties in Venlo, Venray en PanSana in Panningen.

Al opgenomen patiënten en patiënten die acute zorg nodig hebben worden altijd geholpen. Ook gaan oncologische operaties en operaties bij kinderen onder de 17 jaar door. Net zoals chemotherapie, fertiliteitsbehandelingen en dialyse.

Laurentius Ziekenhuis
Alle poliklinieken van het Laurentius Ziekenhuis zijn donderdag gesloten, waardoor veel afspraken komen te vervallen. Net zoals in de andere ziekenhuizen gaat de spoedzorg wel door.

Lees meer over:

Regiopoli|

Meest gelezen

Weg tussen Meijel en Beringe weer open

De redactie | 12 apr 2024 20:17

Gewonde na aanrijding in Panningen

De redactie | 11 apr 2024 20:56