Panningen, Netherlands

Meijels teams zamelen geld in voor strijd tegen kanker

Team Berben
De drie teams uit Meijel die op 1 juni de Alpe d’Huzes in Frankrijk gaan beklimmen, organiseren zondag een wandeltocht om geld op te halen voor de strijd tegen kanker. De wandeltocht is een initiatief van Team Berben, Team Vic en Team Mariet & Nikki.
De redactie | 2 mei 2023 14:58 | Aangepast op 2 mei 2023 14:58
Per fiets, wandelend of zelfs rennend wordt deze hoge berg in de Alpen bedwongen. Hieraan voorafgaand zijn alle drie de teams druk bezig om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de strijd tegen en voorkoming van deze ziekte.

Wandeltocht
Iedereen kan meedoen en bijdragen aan de actie. Er kan gestart worden tussen 9.00 uur en 11.00 uur aan het schuttersgebouw van Schutterij St. Nicolaas aan het Donkersveld 6 in Meijel. Er zijn twee tochten uitgezet van 6 en 13,6 kilometer. De routes worden met bordjes aangegeven. Op ongeveer de helft van deze afstanden is er een pauzeplaats ingericht waar iedere deelnemer koffie en vlaai krijgt.

Goed doel
Bij het schuttersgebouw verzorgt de Heimatkapelle een optreden. Ook wordt er gezorgd voor soep en broodjes en wordt er een loterij gehouden. De kosten om deel te nemen aan de wandeling bedragen voor volwassen €10,00 en voor de jeugd tot 12 jaar €5,00 per persoon.

Lees meer over:

Alpe D'Huzes|

Meest gelezen

Hoveniersbedrijf uit Maasbree gaat uitbreiden

Jari Janssen | 13 mei 2024 13:45

Marc Demandt wordt nieuwe rector van Het Bouwens

De redactie | 15 mei 2024 14:23

Lees ook

Grote opkomst voor Meijelse wandeltocht

Meer dan 650 wandelaars hebben zondag meegedaan aan een wandeltocht in Meijel. De tocht werd georgan...