Panningen, Netherlands

Veel derby’s bij P&M Sport

Nu de competities in de vele sporten weer volledig opgepakt zijn, staan er ook weer veel derby’s op het programma. Maar ook in vele competities nog heel wat wedstrijden in te halen, hetgeen resulteert in volle programma’s met wedstrijden op andere dan gebruikelijke dagen en verlengde competities. Met al deze sport, is natuurlijk ook Omroep P&M Sport weer volop op de radio. Iedere zondagmiddag live te volgen. Helaas worden in diverse sporten ook nog steeds wedstrijden uitgesteld vanwege besmettingen bij deelnemers. Dit kan leiden tot last minute aanpassingen in het programma.
De redactie | 25 maart 2022 09:47 | Aangepast op 25 maart 2022 09:47
Deze week maar liefst 2 Peel en Maas derby’s live te volgen. Vanaf sportpark De Starte hoeft niets gemist te worden van de clash tussen RKMSV en Grashoek en ook de strijd tussen Kessel en Koningslust wordt op de voet gevolgd. Uiteraard zullen ook de verrichtingen van alle andere teams uit Peel en Maas en Beesel op de voet gevolgd worden en de luisteraar hoeft dan ook geen doelpunt te missen. Direct na afloop van de wedstrijden zal geschakeld worden met sportpark Panningen-Noord waar een andere echte derby, nl Panningen-Bevo, werd gespeeld. Met beide trainers wordt nabeschouwd. Ook met Baarlo-trainer Tim Nabben wordt na afloop van de lastige uitwedstrijd bij Merelfeldia gesproken en gezien of zijn team nog steeds in de race blijft voor de prijzen. Bieslo-trainer Rik Driessen laat weten of zijn ploeg de hoogstnoodzakelijke punten in strijd tegen degradatie heeft kunnen pakken.

Beugelen
In de beugel ereklasse werd zaterdagavond de derby tussen De Treffers en OVU gespeeld. Hierop wordt met Eric Kleine van OVU Kessel teruggekeken. Tupos-coach Jean Tijssen blikt terug op de volleybalderby van zijn dames tegen het hogergeplaatste VC Grashoek. John Korsten van de zaalvoetballers van ZVV Beringe kijkt terug op de traditioneel lastige derby bij sv Serum, maar nog meer vooruit op de topper van maandag tegen Awt-Gelaen.

Volleybal
Benjamin Ramakers laat weten of de volleyballers van EMD Tooling eindelijk weer eens aan de bak mochten en daarmee punten konden pakken om weg te komen van de onderste plaats. Zijn Peelpush-collega Ramon Smeets bericht of zijn ploeg de goede reeks heeft kunnen voortzetten in het verre Oostzaan. Met Heldense Eline Gommans wordt teruggekeken op de eredivisie-wedstrijd in dames volleybal van haar ploeg Apollo 8 Borne tegen Peelpush. Kan haar ploeg een gooi doen naar het kampioenschap?

Tafeltennis
De tafeltennissers van TTV Fortus zijn gepromoveerd en komen nu in de 1ste klasse uit. Met Bas Zelen wordt bekeken of in Landgraaf de eerste zege gepakt kon worden. Tenslotte aandacht voor hockey, waar zowel de prestaties van de heren als dames van HCPM van deze zondag onder de loep worden genomen.

Dit en nog veel meer nationaal, internationaal, maar vooral ook regionaal en lokaal sportnieuws in wederom een meer dan goed gevulde uitzending van Omroep P&M Sport. Iedere zondag om 14.00 uur op P&M radio.

Heb je interesse om bij het enthousiaste team van Omroep P&M Sport aan te sluiten en je steentje bij te dragen (als verslaggever, presentator, techneut of welke manier dan ook)? Stuur een kort berichtje naar redactie@omroeppenm.nl

Meest gelezen

Politie zoekt vermiste vrouw

De redactie | 27 sep 2022 15:51

Kind aangesproken door vreemde man in Meijel

De redactie | 28 sep 2022 17:03

Joost en Jopie maken showroom van woonkamer

De redactie | 29 sep 2022 15:35

Lees ook

VVD: ‘’Zet samenwerking Gazprom stop’’

De VVD-fractie van Peel en Maas wil dat het college de samenwerking stop wil zetten met het Russis...

De Poes wint Eine van Os

De Poes heeft vrijdagavond in de finale van Eine van Os het programma gewonnen. In de finale wist ze...

Meijel zwaait na 55 jaar zuster Ancilla uit

Meijel heeft na 55 afscheid genomen van zuster Ancilla. In december verhuisde de zuster naar Oirscho...

De Naborrel #04

In de podcast De Naborrel bespreken Inigo Beeker, Peter van Horen en Jip Hujs het laatste verkeizing...

Tevredenheid over eerste stemuren in Beesel

In Reuver zijn er maandag rond 13.30 uur 150 stemmen uitgebracht. De voorzitter van het stembureau, ...

Teruglezen: Lijsttrekkers brengen hun stem uit

Al twee dagen konden kiezers vervroegd stemmen. Maar woensdag wordt als grote verkiezingsdag gezien....