Panningen, Netherlands

Veel sporten en derby’s bij P&M Sport

Komend weekend weer een tweetal volle uitzendingen van Omroep P&M Sport, waarbij een grote diversiteit aan sporten de revue zal passeren en extra aandacht zal zijn voor een aantal interessante derby’s.
Bart Nelissen | 29 oktober 2021 09:09 | Aangepast op 29 oktober 2021 09:09

Op zaterdag zal spoedig na afloop van de wedstrijden van de handbaldames van Herpetz Bevo HC en BSAC geschakeld worden met de coaches om te zien hoe het hun teams vergaan is. Heeft Bevo zich hersteld van de forse nederlaag vorige week en kan BSAC thuis stunten tegen het nog ongeslagen Westlandia?

In het amateurvoetbal ook weer voldoende interessante confrontaties. Baarlo-trainer Tim Nabben blikt vooruit op de wedstrijd, die ook als derby betiteld kan worden, van zijn ploeg bij en tegen Blerick. Hij zal tevens de voetbaltoto spelen. Roy Neuen, trainer van VV Reuver, beschouwt voor op de wedstrijd van zijn ploeg tegen het goed presenterende Bevo, ook een derby binnen het uitzendgebied. Kunnen de oranjehemden de verrassende zege in Kessel een vervolg geven? Zijn collega Wim Rijs van Kessel laat weten of zijn ploeg voldoende hersteld is van de nederlaag en klaar voor de lastige klus bij TSC ’04 in Tegelen. Naast de voorbeschouwingen in het amateurvoetbal ook vooruitblikken op de komende atletiek- en cyclocross-wedstrijden.

In de uitzending van zondag zal de volleybalderby in de dames eredivisie centraal staan. Live vanuit sporthal De Körref zal clash tussen de dames van Peelpush en Arbo Rotterdam/FAST uit Gennep te volgen zijn. De eerste opslag zal zijn om 15.30 uur. Mocht de wedstrijd om 17.00 uur niet afgelopen zijn, zal Omroep P&M Sport verlengd worden, zodat niets gemist hoeft te worden.

De verrichtingen op de voetbalvelden waar teams uit Peel en Maas en gemeente Beesel actief zijn worden op de voet gevolgd met speciaal attentie voor de derby tussen Panningen en Koningslust alsmede die tussen Reuver en Bevo.

EMD-Tooling coach Bas Fleuren laat weten of zijn Reuverse volleybalmannen de belangrijke uitwedstrijd bij Volley Zuid in Rotterdam tot een goed einde hebben weten te brengen. Direct na afloop van de wedstrijd vernemen we of de handbalheren van Hercules de eerste seizoenszege hebben weten te behalen. Met de assistent-coach van de handbalheren van Herpetz Bevo HC, Lambert van Berlo, wordt besproken of Bevo een week na de Europese uitschakeling de eerste broodnodige zege in de BeNe-liga heeft weten te behalen in Kwintsheul. HCPM-trainster Iris Crooijmans analyseert de wedstrijd van de Peel en Maas-hockeydames van deze zondag tegenDin Quishoot uit Eindhoven.

Tenslotte wordt met Sabrina Stultiens geschakeld en met haar vooruitgekeken op haar programma.

Dit en nog veel meer nationaal, internationaal, maar vooral ook regionaal en lokaal sportnieuws in wederom twee meer dan goed gevulde uitzendingen van Omroep P&M Sport. Zaterdag om 19.00 uur en zondag om 14.00 uur op P&M radio.

Heb je interesse om bij het enthousiaste team van Omroep P&M Sport aan te sluiten en je steentje bij te dragen (als verslaggever, presentator, techneut of welke manier dan ook)? Stuur een kort berichtje naar sport@omroeppenm.nl

Meest gelezen

Nieuwe woningen in oud Rabobank-pand in Panningen

De redactie | 21 sep 2022 14:34

De Heuf neemt tijdelijke energiemaatregelen

De redactie | 20 sep 2022 11:04

P&M Liedjesfestival 2023 in Kasteel de Berckt

De redactie | 18 sep 2022 19:58

Lees ook

Brand bij kunststofbewerkingsbedrijf in Offenbeek

Bij het kunststofbewerkingsbedrijf Greijn Form Solutions in Offenbeek heeft in de nacht van woensdag...

Oekraïense vluchtelingen in Meijel ontvangen laptops

René Kiel van Burotronic en Patrick Ruiters Arrancar Opleidingen uit Heerlen sponseren tien laptops...

Leerlingen Bouwens exposeren in DOK6

Leerlingen van Het Bouwens exposeren de komende tijd in de foyer van DOK6.

Onderzoek naar twee locaties voor nieuw schoolgebouw Maasbreese school

Het college van de gemeente Peel en Maas wil twee locaties onderzoeken voor de realisatie van een ni...

YouTuber Kalvijn bezoekt Helden op trekker

YouTuber Kalvijn bezocht maandagochtend Helden in zijn zoektocht naar het leukste dorp van Nederland...

Terugkijken: Dodenherdenking 2022

In Panningen vond op 4 mei de traditionele Dodenherdenking plaats. Omroep P&M zond de herdenking liv...