Panningen, Netherlands

Vol sportweekend bij P&M Sport

Komend weekend weer een twee volle uitzendingen van Omroep P&M Sport, waarbij een grote verscheidenheid aan sporten de revue zal passeren en extra aandacht zal zijn voor een aantal interessante derby’s.
Bart Nelissen | 5 november 2021 09:33 | Aangepast op 5 november 2021 09:33
Zaterdag wordt meteen gestart met terugblik op een kraker en derby vanuit de ereklasse beugelen, waar kampioenskandidaat HBC Helden De Treffers uit Maasbree ontving. Ook in de topklasse van het zaalvoetbal een topper. Koploper ZVV Beringe ging op bezoek bij nr 3 Fermonia Boys. Trainer John Korsten laat weten hope dat afgelopen is en kijkt vooruit naar de volgende topper als de Beringse koploper de nr 2 uit Geleen ontvangt. Coach Marcel van Lier van de BSAC-handbalsters laat weten of zijn ploeg na de stuntzege in de competitie thuis nogmaals heeft kunnen stunten, nu in de beker tegen medekoploper V&L. Pieter van Lier bericht hoe de wedstrijd van de tafeltennissers van TTV Fortus deze zaterdag in Brunssum afgelopen is.

Verder ook ruim aandacht voor volleybal. Met Ivon Dings van de VC Olympia-dames wordt gesproken over de derby die de Panningse ploeg deze zaterdag in Kessel speelde. Konden de VC Olympia-dames koploper blijven of kon VC Kessel voor een stunt zorgen in deze wellicht historische derby? VC Asterix-coach Rudy Beurskens blikt terug op de topper die zijn damesploeg bij VC Trivia in Meterik speelde. Eric Stinges laat weten of de dames van Revoc/VCB in de eigen Schans punten hebben kunnen pakken tegen VC Athos (Sevenum). Tenslotte laat aanvoerder Raoul Thomas van de Tupos-heren weten of zij in de 2de divisie thuis hebben weten te winnen van de Eindhovense studentenploeg Hajraa.

Helden-trainer Rob Geenen blikt vooruit op de thuiswedstrijd van de blauw-witten tegen Haelen, die echter in Haelen gespeeld zal worden. Is zijn ploeg hersteld van de doelpuntrijke nederlaag bij Liessel? Hij zal tevens de voetbaltoto spelen. Zijn collega Ton van Dijk van RKMSV blikt vooruit op het bezoek van zijn ploeg aan GFC ’33 in Grubbenvorst.

Op zondag veel aandacht voor amateurvoetbal met maar liefst live-verslag van 3 wedstrijden. Dit zijn uiteraard de derby’s in de 4e klasse E tussen Grashoek en Panningen op sportpark De Peelrand en ook die tussen Koningslust en Kessel. Beide boeiende wedstrijden tussen 2 ploegen die tot nu toe heel verschillend presteren. Ook de wedstrijd tussen Rood-Wit ’67 en Egchel is vanuit Budel-Dorpsplein rechtstreeks te volgen. Uiteraard worden de verrichtingen op de overige velden waar teams uit Peel en Maas en gemeente Beesel actief zijn op de voet gevolgd. Direct na afloop van de wedstrijden zal ook met Baarlo-trainer Tim Nabben worden geschakeld om te horen of zijn ploeg tegen Merefeldia de punten op De Meeren heeft weten te houden.

Ook met BSAC-trainer/coach Leon Geraads zal geschakeld worden om te vernemen hoe het de Maasbreese handbalheren vergaan is in Eersel. Deze week ook aandacht voor turnen als met Maarten Bos en Frank Wijnhoven wordt gesproken over de LK Club te Panningen en de voorronde NK in Reuver respectievelijk.

In deze uitzending ook contact met enkele toppers “in den vreemden”. Zo zal met handbalster Angela Steenbakkers gesproken worden over de kampioensaspiraties van HandbaL Venlo en de verwachtingen voor de komende Europacupwedstrijden. De Reuverse voetbalster Kelsey Geraedts laat weten hoe het haar vergaat bij KRC Genk in België.

Dit en nog veel meer nationaal, internationaal, maar vooral ook regionaal en lokaal sportnieuws in wederom twee meer dan goed gevulde uitzendingen van Omroep P&M Sport. Zaterdag om 19.00 uur en zondag om 14.00 uur op P&M radio.

Heb je interesse om bij het enthousiaste team van Omroep P&M Sport aan te sluiten en je steentje bij te dragen (als verslaggever, presentator, techneut of welke manier dan ook)? Stuur een kort berichtje naar sport@omroeppenm.nl

Meest gelezen

Politie zoekt naar vermiste 18-jarige

De redactie | 3 feb 2023 16:09

Politie deelt camerabeelden cashtrapper

De redactie | 1 feb 2023 18:23

Plattelandshoés krijgt nieuwe appartementen

De redactie | 31 jan 2023 19:21

Opening Straotzitting dit jaar extra bijzonder

De redactie | 2 feb 2023 18:33

Lees ook

Gemeente Peel en Maas steunt Oekraïners

Het college van burgemeester en wethouders, de gemeenteraad en de nieuwe partij D66 Peel en Maas heb...

Baarlo weer succesvol

Baarlo heeft donderdag ook haar derde inhaalwedstrijd gewonnen. In de 3e klasse C wist Baarlo in Osp...

IVN Helden zoekt nieuw clubgebouw

Het IVN Helden is naarstig op zoek naar een eigen ruimte. De vereniging voor natuureducatie heeft mo...

In gesprek met de lijsttrekker: Rian Janssen

Rian Janssen is de lijsttrekker van Samen Verder in de gemeente Beesel. Vier jaar geleden deed de pa...

Hier kun je in Beesel stemmen

We mogen weer naar de stembus om een rood bolletje in te kleuren. Aan de hand van de stemmen wordt e...

''Voor elke inwoner een boom''

In Kessel en Kessel-Eik wordt medio april gestart met het planten van de bomen uit het 7.319-Bomenpl...