Panningen, Netherlands

Vol sportweekend bij P&M Sport

Weer een vol sport weekend zo net voordat iedereen een carnavalsbreak neemt met diverse interessante duels en drby’s in diverse sporten. P&M Sport volgt het op de voet. En P&M Sport telt af naar 21 maart ... hierover later meer. Zet deze datum alvast in je agenda.
Bart Nelissen | 7 februari 2020 09:40 | Aangepast op 7 februari 2020 09:40
Op zaterdag zal P&M Sport live aanwezig zijn in sportarena De Heuf waar de handballers Bevo HC pogen een volgende stap te zetten richting de play-offs van de BeNe-liga. Maar dan moet de ploeg van trainer Jo Smeets wel winnen van Hurry Up; en juist tegen deze ploeg uit Drenthe ging het de laatste keren vaak mis.

Verder aandacht voor een grote diversiteit aan sporten en sportprestaties van teams en sporters uit Peel en Maas. Zo zal Eric Kleynen laten weten hoe de beugelderby tussen OVU Kessel en De Treffers is verlopen en Baarlonaar Jos Hutjens uitkomend voor Ons Plezier Hegelsom bericht over de wedstrijd van zijn team bij De Flatsers in Baarlo. Bert-Jan Trines blikt terug op de zaalvoetbalderby van MZV/De Heere van Meijel bij ZVV Beringe. Met aavoerster Kim Faessen van Tupos en de coaches Eric Craemers (VC Olympia dames) en Nico Maessen (VC Kessel dames) worden de verrichten van hun volleybalteams van deze zaterdag tegen respectievelijk VC Weert, VC WIK Groot-Ammers en koploper ADC Urmond nabeschouwd. Ook zal met Angela Steenbakkers de handbalbekerwedstrijd van haar eredivisieteam worden besproken alsmede aandacht voor atletiek met de Limbra-cross.

De trainers John Paulissen (Kessel), Wil Bongers (Grashoek) en Joeri Janssen (Baarlo) blikken vooruit op de wedstrijden van hun ploeg op zondag tegen topploegen/koplopers FC Maasgouw, FC Cranendonk en Sparta ’18 respectievelijk. De eerste twee zullen tevens de P&M voetbaltoto spelen.

Op zondag is P&M Sport live aanwezig bij Kessel – FC Maasgouw (Thorn) en Grashoek – FC Cranendonk (Budel). Uiteraard worden ook de verrichtingen van de overige Peel en Maas-voetbalteams op de voet gevolgd. Met de trainers van Panningen (Wiliam van de Moorsel), Helden (Rob Jacobs) en Baarlo (Joeri Janssen) zal direct na afloop geschakeld worden om te horen hoe het hun ploeg deze zondag vergaan is tegen Roggel, FCV-Venlo en Sparta’18 (Sevenum).

Naast de live voetbalsport in deze uitzending ook aandacht voor handbal met een nabeschouwing op de handbalkraker tussen Herpetz Bevo HC en Hurry Up van zaterdagavond met assistent-coach Lambert van Berlo als ook de wedstrijd van de Bevo HC dames tegen Ventura Schiedam met coach Björn Willunat en direct na afloop een verslag van coach Marcel van Lier van de dames van BSAC over hun wedstrijd thuis tegen koploper VOC Amsterdam. Kunnen de Maasbreese dames nogmaals stunten in D’n Adelaer? Geer Daems laat weten of de Meijelse beugelaars de koppositie hebben kunnen waarmaken in de derby in Maasbree.

Dit en nog veel meer internationaal, nationaal, maar vooral ook weer lokaal sportnieuws met uitslagen uit diverse sporten dit weekend op zaterdag vanaf 19.00 uur en op zondag vanaf 14.00 uur in weer twee goed gevulde uitzendingen van Omroep P&M Sport.

Meest gelezen

Vriendengroep valt 'met de deur in huis'

Eric Reijnders | 18 mei 2024 19:41

Uitgever van de Hallo failliet

De redactie | 18 mei 2024 19:58

Bus vat vlam op Noorderbaan

De redactie | 23 mei 2024 08:13

Lees ook

‘Ergste nachtmerrie voor ouders Baarlose vakantiegangers in Mallorca’

Je kinderen op vakantie zien gaan en vervolgens urenlang in onzekerheid verkeren. De ouders van tien...

Sterk debuut voor judoka Van Dijk op WK in Abu Dhabi

Judoka Mark van Dijk uit Egchel kende vrijdag een sterk debuut met het Nederlands team op het wereld...

Verbouwing Egchelse school blijkt na onderzoek beste optie

Het college van Peel en Maas wil het schoolgebouw van De Kemp in Egchel vernieuwen en voor een deel ...

SC Pareja zet ereleden in het zonnetje

Tijdens haar Algemene Ledenvergadering heeft sportclub Pareja uit Panningen vier ereleden gehuldigd....

Zonnepark in Reuver wordt geopend met open dag

Het zonnepark in Reuver, De Baendj, zal feestelijk worden geopend met een open dag. Het park werd in...

Politie arresteert Panningenaar vanwege diefstallen

Een 36-jarige man uit Panningen is donderdagochtend aangehouden in zijn woning aan de Patersstraat. ...