Panningen, Netherlands

Vol sportweekend bij P&M Sport

Weer een vol sport weekend zo net voordat iedereen een carnavalsbreak neemt met diverse interessante duels en drby’s in diverse sporten. P&M Sport volgt het op de voet. En P&M Sport telt af naar 21 maart ... hierover later meer. Zet deze datum alvast in je agenda.
Bart Nelissen | 7 februari 2020 09:40 | Aangepast op 7 februari 2020 09:40
Op zaterdag zal P&M Sport live aanwezig zijn in sportarena De Heuf waar de handballers Bevo HC pogen een volgende stap te zetten richting de play-offs van de BeNe-liga. Maar dan moet de ploeg van trainer Jo Smeets wel winnen van Hurry Up; en juist tegen deze ploeg uit Drenthe ging het de laatste keren vaak mis.

Verder aandacht voor een grote diversiteit aan sporten en sportprestaties van teams en sporters uit Peel en Maas. Zo zal Eric Kleynen laten weten hoe de beugelderby tussen OVU Kessel en De Treffers is verlopen en Baarlonaar Jos Hutjens uitkomend voor Ons Plezier Hegelsom bericht over de wedstrijd van zijn team bij De Flatsers in Baarlo. Bert-Jan Trines blikt terug op de zaalvoetbalderby van MZV/De Heere van Meijel bij ZVV Beringe. Met aavoerster Kim Faessen van Tupos en de coaches Eric Craemers (VC Olympia dames) en Nico Maessen (VC Kessel dames) worden de verrichten van hun volleybalteams van deze zaterdag tegen respectievelijk VC Weert, VC WIK Groot-Ammers en koploper ADC Urmond nabeschouwd. Ook zal met Angela Steenbakkers de handbalbekerwedstrijd van haar eredivisieteam worden besproken alsmede aandacht voor atletiek met de Limbra-cross.

De trainers John Paulissen (Kessel), Wil Bongers (Grashoek) en Joeri Janssen (Baarlo) blikken vooruit op de wedstrijden van hun ploeg op zondag tegen topploegen/koplopers FC Maasgouw, FC Cranendonk en Sparta ’18 respectievelijk. De eerste twee zullen tevens de P&M voetbaltoto spelen.

Op zondag is P&M Sport live aanwezig bij Kessel – FC Maasgouw (Thorn) en Grashoek – FC Cranendonk (Budel). Uiteraard worden ook de verrichtingen van de overige Peel en Maas-voetbalteams op de voet gevolgd. Met de trainers van Panningen (Wiliam van de Moorsel), Helden (Rob Jacobs) en Baarlo (Joeri Janssen) zal direct na afloop geschakeld worden om te horen hoe het hun ploeg deze zondag vergaan is tegen Roggel, FCV-Venlo en Sparta’18 (Sevenum).

Naast de live voetbalsport in deze uitzending ook aandacht voor handbal met een nabeschouwing op de handbalkraker tussen Herpetz Bevo HC en Hurry Up van zaterdagavond met assistent-coach Lambert van Berlo als ook de wedstrijd van de Bevo HC dames tegen Ventura Schiedam met coach Björn Willunat en direct na afloop een verslag van coach Marcel van Lier van de dames van BSAC over hun wedstrijd thuis tegen koploper VOC Amsterdam. Kunnen de Maasbreese dames nogmaals stunten in D’n Adelaer? Geer Daems laat weten of de Meijelse beugelaars de koppositie hebben kunnen waarmaken in de derby in Maasbree.

Dit en nog veel meer internationaal, nationaal, maar vooral ook weer lokaal sportnieuws met uitslagen uit diverse sporten dit weekend op zaterdag vanaf 19.00 uur en op zondag vanaf 14.00 uur in weer twee goed gevulde uitzendingen van Omroep P&M Sport.

Meest gelezen

Nieuwe ondernemers in Bistro Kepel in Panningen

Niels van Rens | 26 jan 2023 11:39

De School neemt intrek in gebouw De Violier

De redactie | 25 jan 2023 16:26

Van Happen neemt inzameling Berings bedrijf over

De redactie | 26 jan 2023 18:52

Lees ook

Oekraïense inwoners starten inzamelingsactie

Inwoners van Peel en Maas met hun wortels in Oekraïne zijn een inzamelingsactie gestart om hun moed...

Dit weekend in het Politiek Café

Het Politiek Café opent dit weekend twee keer haar deuren. Met nog 1,5 week tot de verkiezingen gaa...

Genoeg aanmeldingen voor kleinschalige opvang Grashoek

In Grashoek hebben inwoners na de oproep van de Dorpscommissie tot nu toe zo’n 20 tot 40 slaapplek...

Dit weekend in het Politiek Café

Omroep P&M zendt zaterdag en zondag twee uitzendingen uit van het Politiek Café. Zaterdag gaan de l...

Kiezers Peel en Maas stemden in 2018 vooral op lokale partij

De kiezers in Peel en Maas stemden tijdens de gemeenteraadsverkiezingen in 2018 vooral op lokale par...

Benefietconcert: Panningen helpt Oekraïne

DOK6 Theater Panningen organiseert een benefietconcert voor Oekraïne. De opbrengst gaat naar Giro 5...