Panningen, Netherlands

Vol sportweekend bij P&M Sport

Komend weekend weer een twee volle uitzendingen van Omroep P&M Sport, waarbij een grote verscheidenheid aan sporten de revue zal passeren en extra aandacht zal zijn voor een aantal interessante derby’s, waar deze hopelijk allemaal doorgang kunnen vinden. Publiek zal er niet bij kunnen zijn, maar Omroep P&M Sport zal zo veel als mogelijk langs de lijn zijn.
Bart Nelissen | 19 november 2021 09:52 | Aangepast op 19 november 2021 09:52
Dit weekend worden op diverse banen, waaronder in Kessel, de NK individueel in het beugelen gespeeld. Zowel in de uitzending van zaterdag als zondag aandacht hiervoor.

De volleybalcompetitie is in volle gang. De Tupos-dames hadden een break; coach Jean Thijssen laat weten of de ploeg de draad weer op heeft kunnen pakken. Zijn VC Kessel-collega Nico Maessen analyseert de wedstrijd van zijn ploeg, die uitkijkt naar een broodnodige zege. Met VC Olympia-speler Roel Kusters wordt besproken of de Panningse ploeg zich heeft hersteld van 2 nederlagen. Met Daan Bongers worden de ontwikkelingen bij de MTB cyclocross besproken.

VV Reuver-trainer kijkt vooruit op de thuiswedstrijd tegen Grashoek. Hij zal ook de voetbaltoto spelen. Tom van Bergen (trainer MVC ’19) kijkt terug op de bekerwedstrijd tegen Panningen, maar nog meer vooruit op de topper die zijn ploeg als koploper op zondag bij Sportclub Irene speelt. Naard Vaes van Panningen laat ook zijn licht schijnen op de bekerderby tegen de Maasbreese ploeg en of zijn ploeg in staat zal zijn koploper Hegelsom de eerste punten afhandig te maken.

BSAC-coach Marcel van Lier laat direct na afloop weten of zijn handbaldames de goede resultaten van de laatste weken een vervolg hebben kunnen geven in Schiedam. Hetzelfde zal Lambert van Berlo doen over de heren van Herpetz Bevo HC in de BeNe-liga; hoe heeft de ploeg het plotselinge vertrek van hun trainer/coach verwerkt? Tenslotte aandacht voor Europacup handbal. Met Angela Steenbakkers wordt teruggeblikt op de return van haar ploeg tegen het Zwitserse LK Zug. Heeft HandbaL Venlo de kleine nederlaag thuis recht kunnen zetten?

Op zondag veel aandacht voor amateurvoetbal met maar liefst live-verslag van 3 wedstrijden. Vanaf sportpark De Roode Egge zal de derby en ook wel topper Kessel-Bevo live te volgen zijn. Op Panningen-Noord wordt de wedstrijd Panningen-Hegelsom rechtstreeks gevolgd. Tenslotte zal Omroep P&M Sport ook live aanwezig op sportpark Dijckerhof waar Reuver Grashoek ontvangt. Uiteraard worden de verrichtingen op de overige velden waar teams uit Peel en Maas en gemeente Beesel actief zijn op de voet gevolgd. Direct na afloop van de wedstrijden zal ook met Baarlo-trainer Tim Nabben, Helden-trainer Rob Geenen en Tom van Bergen worden geschakeld om te horen hoe hun ploegen deze zondag gepresteerd hebben.

Met trainster Daniëlle Horsten van de Bevo HC-handbaldames wordt snel na afloop van hun wedstrijd besproken of de ploeg de zware uitwedstrijd in Geleen tot een goed einde heeft weten te brengen. Ook horen we hoe de Hercules-heren het in de handbalderby bij LimMid vergaan is. Met de aanvoerders van de HCPM-hockeyteams wordt besproken of de dames en heren op eigen veld hebben kunnen stunten tegen topploegen in hun klasse.

Dit en nog veel meer nationaal, internationaal, maar vooral ook regionaal en lokaal sportnieuws in wederom twee meer dan goed gevulde uitzendingen van Omroep P&M Sport. Zaterdag om 19.00 uur en zondag om 14.00 uur op P&M radio.

Heb je interesse om bij het enthousiaste team van Omroep P&M Sport aan te sluiten en je steentje bij te dragen (als verslaggever, presentator, techneut of welke manier dan ook)? Stuur een kort berichtje naar sport@omroeppenm.nl

Meest gelezen

In memoriam: Renate van Rijn

De redactie | 2 okt 2022 15:09

Joost en Jopie maken showroom van woonkamer

De redactie | 29 sep 2022 15:35

Kind aangesproken door vreemde man in Meijel

De redactie | 28 sep 2022 17:03

Achterruit van auto aan diggelen geslagen

De redactie | 3 okt 2022 09:27

Lees ook

Reuverse wint liedjesavond Wortelepin

De Reuverse Marina Claessen heeft met het liedje "Vastelaovend, det bis dich!", gezongen de leedjesa...

Koop je kaartjes voor Dancing Peel en Maas

Dancing Peel en Maas is hét dansprogramma van Omroep P&M. Uit elke dorpskern van de gemeente gaat e...

Testbus blijft in Panningen

De testbus van de GGD in Panningen bij het Huis van de Gemeente blijft zeker tot 17 januari staan. D...

Nieuwe poging om tractoren toe te laten op N277

De gemeente wil opnieuw aan de provincie voorstellen om tractoren toe te laten op de N277 tussen Maa...

Bevo Hc wint van Hasselt

Bevo HC heeft zaterdag in Hasselt met scherp geschoten tegen Initia Hasselt. De zwakke Belgen werden...

VNG roept gemeenten op informatie met Russen te blijven delen

De Vereniging Nederlandse Gemeenten (VNG) heeft naar alle gemeenten een brief gestuurd waarin staat ...