Panningen, Netherlands

Vragen blijven na ontmaskering Kesselse autokrasser

Ondanks dat het mysterie rondom de krasser van Kessel lijkt opgelost, blijft het vragen oproepen bij de Kesselnaren. Ze vragen zich af of het verhaal van de krasser wel klopt. Hij kan zich namelijk niets meer herinneren van zijn daden.
De redactie | 30 augustus 2023 17:10 | Aangepast op 30 augustus 2023 17:10
Het nieuws dat de politie met de dader in gesprek is gegaan, gaat rond als een lopend vuurtje. In die gesprekken heeft hij verklaart dat hij zichzelf herkent op de camerabeelden die van zijn acties zijn gemaakt. Daarbij zei hij dat hij zich ‘door omstandigheden’ niets meer kan herinneren van het incident. De Kesselnaren die Omroep P&M spreekt, vinden dat maar vreemd. "Heeft hij slaapwandelend door Kessel gelopen?", vraagt een inwoner zich af.

Dorpscafé
Ook in het dorpscafé wordt het nieuws besproken. Een van de gasten werkt bij een schadebedrijf en heeft zijn handen vol. "Ik maak graag schades, maar niet op deze manier." Wat het motief van de krasser is, blijft onduidelijk. Hij gaat de schade wel vergoeden.

Dader
In het café wordt ook de vraag gesteld of de man die zichzelf herkent, wel de dader is. Wil hij mogelijk iemand in bescherming nemen? Het blijven vragen voor de Kesselnaren. De schade wordt vergoed en de inwoners hopen dat daarmee de rust weer terugkeert in het dorp. "Laten we hopen dat het nu stopt."

Lees meer over:

Autokrasser|

Meest gelezen

Vriendengroep valt 'met de deur in huis'

Eric Reijnders | 18 mei 2024 19:41

Uitgever van de Hallo failliet

De redactie | 18 mei 2024 19:58

Onderzoek naar kerk Maasbree

Jari Janssen | 17 mei 2024 10:51