Panningen, Netherlands

Weer derby’s bij P&M Sport

Nu het sportseizoen in bijna alle sporten weer volop draait of draaide, ook weer iedere week op zondagmiddag een uitzending van Omroep P&M Sport.
Bart Nelissen | 2 oktober 2020 09:20 | Aangepast op 2 oktober 2020 09:20
Nu het sportseizoen in bijna alle sporten weer volop draait of draaide, ook weer iedere week op zondagmiddag een uitzending van Omroep P&M Sport.

Deze week ook weer met heel veel live amateurvoetbal. En ook weer derby’s. Wat te denken van Koningslust tegen Grashoek. Deze strijd tussen de geel-zwarten zal dan ook rechtstreeks vanaf sportpark De Lust te volgen zijn. Ook de zware uitwedstrijd van Kessel in Tegelen bij TSC’04 en Hegelsom-Panningen zullen door verslaggevers van P&M Sport gevolgd worden, zodat ondanks dat toeschouwers niet zijn toegestaan geen enkel hoogte-/dieptepunt van deze wedstrijden hoeft te worden gemist. Met Koningslust-trainer Ge Ummenthun zal teruggekeken worden op de gespeelde derby. Direct na afloop van de wedstrijden zal geschakeld worden met RKMSV-trainer Ton van Dijck om te horen hoe het zijn ploeg in de thuiswedstrijd tegen GFC ’33 uit Grubbenvorst is vergaan. Met Bieslo-trainer Rick Driessen zal nabeschouwd worden op de wedstrijd van zijn team tegen DESM. Uiteraard worden de verrichtingen van de overige Peel en Maas-teams ook op de voet gevolgd en worden de luisteraars op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen op de velden daar.

Naast de live voetbalsport in deze uitzending ook aandacht voor handbal met Lambert van Berlo met een nabeschouwing op de Limburgse derby  Bevo HC-Kembit Lions die donderdagavond in een lege Heuf gespeeld werd. Van de assistent-coach horen we hoe dat verlopen is. Met Pieter van Lier van TTV Fortus wordt de tafeltennis derby van zijn team in en tegen Koningslust besproken.

Trainer Johan Leenders van de Peelpush-volleybalheren laat weten of de Meijelse ploeg heeft kunnen stunten in de eerste uitwedstrijd van h et seizoen in de topdivisie bij kampioenskandidaat Taurus in Houten. Met coach Rudy Beurskens van de VC Asterix-dames wordt besproken of zijn volleybalsters de overwinning van vorige week deze zaterdag een goed vervolg hebben kunnen geven in Meerlo. Sterre Andriessen van de HCPM-hockeysters bericht na afloop van de deze zondag gespeelde wedstrijd in Oss hoe het haar ploeg vergaan is en wat dit talentvolle team dit seizoen wil bereiken.

Ten slotte zal met Johan Hoeijmakers van HBC Helden en tevens bondssecretaris van de Nederlandse Beugelbond besproken worden waarom er bij het beugelen voor gekozen is om de competitie nu voor 3 weken stil te leggen.

Dit en nog veel meer internationaal, nationaal, maar vooral ook weer lokaal sportnieuws met uitslagen uit diverse sporten dit weekend op zondag vanaf 14.00 uur in weer een meer dan goed gevulde uitzending van Omroep P&M Sport.

Meest gelezen

Botsing in Maasbree: bromfietser gewond

De redactie | 23 jun 2022 17:40

OLS Meijel trapt af met vriendentreffen

De redactie | 25 jun 2022 16:10

Lees ook

Vragen over opvang vluchtelingen

De fractie van PvdA/GroenLinks vraagt aan het college of er voorbereidingen worden getroffen om vluc...

Inzamelingsacties Oekraïne: garage te klein

Inwoners geven doneren massaal producten voor de inwoners in Oekraine. De vrijgevigheid is groot mer...

Verkeerslichten onbruikbaar na brand

De verkeerslichten tussen Reuver en Belfeld zijn zondagavond enige tijd niet in gebruik geweest. Dat...

Peel en Maas kent stijging aantal woninginbraken

Peel en Maas staaat op plek vier in de top vijf van de Limburgse gemeenten met relatief de meeste wo...

Meer inwoners van Peel en Maas mogen stemmen

Bij de aankomende gemeenteraadsverkiezingen mogen meer inwoners van Peel en Maas gaan stemmen dan vi...

Veel kiezers in Beesel laten het afweten

In Beesel hebben een stuk minder inwoners de moeite genomen om een stem uit te brengen voor de gemee...