Panningen, Netherlands

Weer derby’s bij P&M Sport

Nu het sportseizoen in bijna alle sporten weer volop draait of draaide, ook weer iedere week op zondagmiddag een uitzending van Omroep P&M Sport.
Bart Nelissen | 2 oktober 2020 09:20 | Aangepast op 2 oktober 2020 09:20
Nu het sportseizoen in bijna alle sporten weer volop draait of draaide, ook weer iedere week op zondagmiddag een uitzending van Omroep P&M Sport.

Deze week ook weer met heel veel live amateurvoetbal. En ook weer derby’s. Wat te denken van Koningslust tegen Grashoek. Deze strijd tussen de geel-zwarten zal dan ook rechtstreeks vanaf sportpark De Lust te volgen zijn. Ook de zware uitwedstrijd van Kessel in Tegelen bij TSC’04 en Hegelsom-Panningen zullen door verslaggevers van P&M Sport gevolgd worden, zodat ondanks dat toeschouwers niet zijn toegestaan geen enkel hoogte-/dieptepunt van deze wedstrijden hoeft te worden gemist. Met Koningslust-trainer Ge Ummenthun zal teruggekeken worden op de gespeelde derby. Direct na afloop van de wedstrijden zal geschakeld worden met RKMSV-trainer Ton van Dijck om te horen hoe het zijn ploeg in de thuiswedstrijd tegen GFC ’33 uit Grubbenvorst is vergaan. Met Bieslo-trainer Rick Driessen zal nabeschouwd worden op de wedstrijd van zijn team tegen DESM. Uiteraard worden de verrichtingen van de overige Peel en Maas-teams ook op de voet gevolgd en worden de luisteraars op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen op de velden daar.

Naast de live voetbalsport in deze uitzending ook aandacht voor handbal met Lambert van Berlo met een nabeschouwing op de Limburgse derby  Bevo HC-Kembit Lions die donderdagavond in een lege Heuf gespeeld werd. Van de assistent-coach horen we hoe dat verlopen is. Met Pieter van Lier van TTV Fortus wordt de tafeltennis derby van zijn team in en tegen Koningslust besproken.

Trainer Johan Leenders van de Peelpush-volleybalheren laat weten of de Meijelse ploeg heeft kunnen stunten in de eerste uitwedstrijd van h et seizoen in de topdivisie bij kampioenskandidaat Taurus in Houten. Met coach Rudy Beurskens van de VC Asterix-dames wordt besproken of zijn volleybalsters de overwinning van vorige week deze zaterdag een goed vervolg hebben kunnen geven in Meerlo. Sterre Andriessen van de HCPM-hockeysters bericht na afloop van de deze zondag gespeelde wedstrijd in Oss hoe het haar ploeg vergaan is en wat dit talentvolle team dit seizoen wil bereiken.

Ten slotte zal met Johan Hoeijmakers van HBC Helden en tevens bondssecretaris van de Nederlandse Beugelbond besproken worden waarom er bij het beugelen voor gekozen is om de competitie nu voor 3 weken stil te leggen.

Dit en nog veel meer internationaal, nationaal, maar vooral ook weer lokaal sportnieuws met uitslagen uit diverse sporten dit weekend op zondag vanaf 14.00 uur in weer een meer dan goed gevulde uitzending van Omroep P&M Sport.

Lees ook

Financiën Peel en Maas zien er positief uit ondanks naderende ‘ravijnjaar’

Het college van Peel en Maas maakt zich geen zorgen over de spaarpot van de gemeente. De financiën ...

Inwoners vinden schrappen parkeerplekken Panningse centrum niet wenselijk

Het wordt een behoorlijke uitdaging om meer groen en meer parkeergelegenheden in het Panningse centr...

HAL9 geopend in voormalig Experience Center

HAL9 is geopend. De hal die in het voormalige pand van het Experience Center zit, moet ervoor gaan z...

Gemeente Beesel organiseert Netwerkdag KLEI

Gemeente Beesel organiseert samen met de gemeenten Venlo en Gennep de Netwerkdag KLEI. De dag is bed...

Fanfare St. Jozef Beringe en Semper Avanti Grashoek komen met zomers slotconcert

Fanfare St. Jozef uit Beringe en fanfare en drumband Semper Avanti uit Grashoek komen op 28 juni met...

Honderden kinderen starten aan Jeugdvierdaagse Peel en Maas

Honderd kinderen van verschillende scholen zijn woensdag gestart aan de Jeugdvierdaagse. Vanaf het W...