Panningen, Netherlands

Benefietconcert Rotary Venlo Maas en Peel levert 20.000 op

): De voorzitters Frans Joosten van Ut Plattelandshoés (links) en Rom van Strijp van Hospice Mariaweide nemen elk een cheque van 10.000 euro in ontvangst van voorzitter Mark Theewen (geheel links) en projectvoorzitter Marcel Walda van Rotaryclub Venlo Maas en Peel (uiterst rechts).
Het benefietconcert van Rotaryclub Venlo Maas en Peel met het Orkest Koninklijke Luchtmacht heeft 20.000 euro opgeleverd. Dit bedrag werd donderdag aan het eind van het concert met een cheque van elk 10.000 euro symbolisch overhandigd aan de voorzitters van hospice Mariaweide in Venlo en hospice Het Plattelandshoés in Panningen.
De redactie | 10 maart 2023 11:18 | Aangepast op 10 maart 2023 11:18
Rotaryclub Venlo Maas en Peel bestaat vijftig jaar en heeft dit jubileum aangegrepen met het organiseren van dit benefietconcert. “We zijn dankbaar en blij in ons jubileumjaar iets waardevols voor de omgeving te doen. Hospices zijn voor een belangrijk deel van donaties. Daarom zijn we heel bij met zo’n mooie netto-opbrengst”, zegt voorzitter Mark Theewen van de Rotaryclub.

Musici
Het Orkest Koninklijke Luchtmacht is het enige orkest ter wereld met 41 blazers en een zevenkoppige ritmesectie, bestaande uit professionele jazz- en klassieke musici.

Maatschappelijk opstellen
Rotaryclub Venlo Maas en Peel heeft bijna vijftig leden. Deze mannen en vrouwen komen uit de regio Venlo/Peel en Maas en hebben tot doel zich maatschappelijk dienstbaar op te stellen met projecten en initiatieven. Zo is de Rotaryclub ook medeorganisator van de jaarlijkse grote boeken- en platenbeurzen in Blerick.

Lees meer over:

Rotary Venlo Maas en Peel|

Meest gelezen

Vriendengroep valt 'met de deur in huis'

Eric Reijnders | 18 mei 2024 19:41

Lees ook

Carillonconcert voor Oekraïners door bijdrage Rotary Venlo-Maas en Peel

Rotary Venlo-Maas en Peel organiseert vrijdag een carillonconcert vanuit de historische toren van de...

Rotary Venlo-Maas en Peel steunt stichting in Bangladesh

Rotary Club Venlo Maas en Peel steunt Stichting Land Ontwikkelings Projecten Bangladesh met €2.000 i...