Panningen, Netherlands

MVC’19 verliest kansloos van Hoogeloon

MVC’19 uit Maasbree heeft zondag met 4-1 verloren van Hoogeloon. Midweeks werd in de beker nog met 2-1 van vierdeklasser Milheezer boys gewonnen.
De redactie | 30 januari 2023 09:09 | Aangepast op 30 januari 2023 09:09
Behalve de vele geblesseerde spelers moest MVC’19 ook nog vanwege skivakantie twee basisspelers missen en dus kon trainer Tom van Bergen slechts over drie reservespelers beschikken. In de eerste helft ging het spel nog vrij gelijk op, maar in de tweede helft werd de wedstijd in een kwartier tijd verloren, ondanks dat MVC’19 met een mooie treffer van Marco Daniels nog op gelijke hoogte kwam.

Startblokken
MVC’19 kwam nog wel goed uit de startblokken en speelde in de eerste helft aardig voetbal. Na een kwartier kwam Hoogeloon echter beter in hun spel en werden twee grote kansen door Tim van Renselaar onschadelijk gemaakt. Het laatste kwartier was weer voor MVC’19 en vlak voor de rust kreeg MVC’19 via Marco Daniels een grote kans maar de keeper wist het schot te keren. In de blessuretijd wist Hoogeloon een corner te verzilveren. Hans van der Heijden stond helemaal vrij en kon de bal van dichtbij intikken.

Achterstand
MVC’19 ging met een 1-0 achterstand de rust in. In de pauze had het team nog goede hoop dat de wedstijd nog gekeerd kon worden en in de 51e minuut werd een mooie aanval van MVC’19 bekroond met een mooi diagonaal ingeschoten bal van Marco Daniels die via de paal het doel inrolde. Meteen na de gelijkmaker ging Hoogeloon weer de aanval zoeken. In de 56e minuut vloerde Rens Albers een tegenstander in het strafschopgebied en kon MVC’19 van geluk spreken dat de vrouwelijke scheidsrechter Bijlsma geen strafschop gaf aan Hoogeloon. Twee minuten later was het wel raak toen een prachtig ingeschoten vrije trap van Yannick Sol tegen het net werd geschoten. Vlak na deze treffer viel Erik Schoof geblesseerd uit. In de 64e minuut wist Rob Zanders, uitblinker aan de zijde van Hoogeloon, in een één op één situatie keeper Tim van Renselaar te passeren en werd het 3-1.

Doelpunt
Vijf minuten later was het weer raak via het tweede doelpunt van de uitstekend spelende Yannick Sol. Een kwartier voor tijd moest Rens Albers ook nog geblesseerd het veld verlaten en kwam MVC’19 met tien man te staan, omdat er geen wissel mogelijkheid meer was. Gelukkig kwam Hoogeloon niet meer tot scoren en werd de wedstrijd uiteindelijk kansloos met 4-1 verloren. Komende zondag 5 februari komt hoogvlieger De Valk op bezoek bij MVC’19.

Lees meer over:

MVC'19|

Meest gelezen

Nieuw woon- zorgconcept in Helden: De Naober

Youri Buis | 19 apr 2024 18:54

Lees ook

Degradatie dichtbij voor MVC’19 na verlies tegen Hegelsom

Het is MVC’19 zondag niet gelukt om aansluiting te vinden met de overige degradatiekandidaten. Daarv...

MVC’19 kansloos onderuit bij lijstaanvoerder Stiphout Vooruit

MVC’19 had zondag in de wedstrijd tegen titelkandidaat Stiphout Vooruit vanaf het beginsignaal geen ...

Kansloze nederlaag MVC’19 tegen HVV Helmond

MVC’19 heeft op zondag 10 maart met 0-5 verloren van het hoog geklasseerde HVV Helmond. MVC’19 had g...

MVC’19 verliest onnodig van DSV

In een doelpuntrijke wedstrijd heeft MVC’19 zondag onnodig verloren van DSV uit Sint Anthonis. Het w...

MVC’19 verliest in slechte wedstijd tegen FCV Venlo

MVC’19 heeft op zondag 24 februari met 0-2 verloren van FCV Venlo. Door deze slechte wedstrijd staat...

MVC’19 speelt gelijk tegen ONDO

MVC’19 heeft zondag met 1-1 gelijkgespeeld tegen ONDO. Beide ploegen speelden voor de overwinning ma...