Panningen, Netherlands

Crowdfunding voor nieuwe keuken ‘t Anker

Stichting ’t Anker is een crowdfunding gestart om geld in te zamelen voor een nieuwe keuken. Hier kunnen bezoekers van “Ontmoeten in Offenbeek” samen met de jongeren van Reuver-Offenbeek gaan koken. Ook is de keuken bedoeld voor bezoekers van BSO ’t Rovertje en de cliënten van PSW.
De redactie | 7 mei 2023 11:32 | Aangepast op 7 mei 2023 11:32
Verbouwing
Momenteel wordt de locatie van ’t Anker verbouwd van een ruimte voor Jong Nederland Reuver-Offenbeek tot een maatschappelijke voorziening. Het moet een ontmoetingsplek voor jong en oud en alle nationaliteiten worden. “Naast ontmoeten, een potje kaarten of gewoon een gesprek onder het genot van een kop koffie of thee, slaan wij de gezonde weg in. Gezond eten is de basis, om met name de jongeren, een vitale toekomst te bieden”, zo laat het bestuur weten.

Kookplaat
Het opgehaalde geld wordt besteed aan klein keukenmateriaal, twee mobiele werktafels, een elektrische kookplaat en twee ovens. Momenteel is er ruim 3000 euro opgehaald. Er is 15.000 euro voor het project nodig. De crowdfunding duurt nog tot en met het einde van de maand mei.

Klik hier om naar de crowdfunding te gaan.Meest gelezen

DES Group neemt Regio Service over

De redactie | 30 nov 2023 13:55

Atje vur Adje wint liedjesavond Dörper Kuus

Bregje Deckers | 26 nov 2023 11:54

Lees ook

Jong Nederland Offenbeek wil activiteiten uitbreiden in vernieuwd gebouw

Geen één huurder voor 't Anker in Offenbeek, maar meerdere huurders. Het gebouw van verenigingslokaa...