Panningen, Netherlands

Piet van der Haas ‘erelid’ van de Volksfeesten

Piet van der Haas heeft na 30 jaar afscheid genomen als voorzitter van De Volksfeesten in Baarlo. Van der Haas, ook wel ‘Mister Volksfeesten’ werd benoemd tot erelid van de Volksfeesten.
Jari Janssen | 12 maart 2024 10:04 | Aangepast op 12 maart 2024 10:04
Frank Gijpmans is de nieuwe voorzitter van het zomerse evenement in Baarlo.

“Namens het bestuur danken wij Piet voor zijn 30 jaar voorzitterschap en oneindige energie die hij in de Volksfeesten heeft gestoken. Daarnaast van harte gefeliciteerd met het erelidmaatschap”, zo schrijft het bestuur.

Stoppen 
Vorig jaar bij zijn laatste editie vertelde Piet aan Omroep P&M dat hij al langere tijd besloot om te stoppen. “Je moet goede mensen hebben die je kunnen vervangen. Organisatorisch gezien was er zo’n vijf jaar geleden een dipje. Het bestuur werd versterkt en verjongd. Dat jaar zat ik in mijn eentje langer in het bestuur dan alle anderen samen. Dat zegt genoeg volgens mij. Je moet stoppen als het goed gaat,” aldus Piet.

Behouden
De nieuwe voorzitter gaat er alles aan doen om Piet te behouden voor de Volksfeesten. “We gaan hem terreinknecht maken, want hij loopt altijd met een heggenschaar of een schoffel rond.”

Lees meer over:

Volksfeesten in Baarlo|

Meest gelezen

Hoveniersbedrijf uit Maasbree gaat uitbreiden

Jari Janssen | 13 mei 2024 13:45

Marc Demandt wordt nieuwe rector van Het Bouwens

De redactie | 15 mei 2024 14:23