Panningen, Netherlands

Panningen 1 heer en meester tegen Swalmen

Panningen kwam zondag niet in de problemen in de thuiswedstrijd tegen Swalmen. De groenwitten waren heer en meester. Het enige manco van de thuisploeg was het benutten van de kansen.
De redactie | 10 april 2023 20:16 | Aangepast op 10 april 2023 20:16
De thuisploeg begon voortvarend. De eerste de beste kans werd in de vijfde minuut door Ayoub Amhaouch gepromoveerd tot doelpunt. De Panningen-aanhang ging er eens goed voor zitten. Maar ondanks een groot aantal mogelijkheden hadden de Panningen-voorwaartsen het vizier niet op scherp staan. De thuisploeg combineerde tot de 16 meter en trof daar een muur van “Swalmen-verdedigers”. De beste kansen waren voor Nick Wilmer, die in de 17e minuut rakelings naast het doel kopte en in de 26e minuut was het Ayoub Amhaouch die een open kans voor doel op miraculeuze wijze over het doel schoot.

Geen kans
De bezoekers stelden daar bitter weinig tegenover. Ze hebben in de gehele wedstrijd eigenlijk geen enkele uitgespeelde kans gehad. Hun aanvallende bedoelingen werden al rond de middenlijn in de kiem gesmoord. Met name Tom en Nick Wilmer heersten op het middenveld. Keeper Jordi Nelissen beleefde een zeer rustige middag. De ruststand was 1-0 voor Panningen.

Tweede helft
Na rust hetzelfde beeld. Panningen had niets te duchten van Swalmen en combineerde er lustig op los. En doelpunten konden niet uitblijven. Het was Robin van Osch die in de 63e minuut de ban brak. Hij scoorde de 2-0 en vanaf dat moment kon Swalmen het niet meer bijbenen. Want enkele minuten later scoorde Ramon Sijben de 3-0 na een prachtige actie van wederom Robin van Osch. En toen in de 74e minuut dezelfde Robin van Osch de 4-0 liet aantekenen, was het hek van de dam. Keeper Sten Geraedts van Swalmen zag keer op keer de Groenwitten voor zijn neus opduiken en het was Maurice Sijben die zijn invalbeurt bekroonde met een doelpunt.

Koploper
Panningen werd niet echt getest in deze wedstrijd en de 5-0 eindstand was een magere afspiegeling van de verhoudingen op het veld. Panningen blijft koploper maar moet Haelen naast zich dulden in deze koppositie. Dit terwijl HBSV op het vinkentouw zit en wacht op een misstap van de koplopers. Het is en blijft spannend in de vierde klasse D.

Lees meer over:

SV Panningen|

Meest gelezen

Politie vindt per toeval hennepkwekerij in Kessel

De redactie | 14 apr 2024 11:40

Nieuw woon- zorgconcept in Helden: De Naober

Youri Buis | 19 apr 2024 18:54

Lees ook

Panningen verliest van titelkandidaat Bruheze

SV Panningen heeft zondag verloren van titelkandidaat Bruheze. De groenwitten waren lange tijd gelij...

Panningen toont karakter door winst op Sparta ’18

SV Panningen versloeg zondag Sparta’18. De groenwitten moesten diep gaan, maar wisten uiteindelijk d...

Panningen zit in de hoek waar de klappen vallen

Melderslo tegen Panningen stond op het programma, deze Palmzondag, ook wel Palmpasen genoemd. De bli...

SV Panningen verliest in Stiphout

Het vaandelteam van SV Panningen trad na de doordeweekse winst op FCV aan tegen Stiphout Vooruit, ko...

SV Panning kan geen potten breken tegen SV Blerick

Panningen trad aan tegen SV Blerick, titelkandidaat in de 3e klasse c. Onder een stralend voorjaarsz...

Leden SV Panningen en SV Egchel geven groen licht: fusie gaat door

De voetbalclubs van Panningen en Egchel gaan definitief samen verder. De leden van SV Panningen en S...