Panningen, Netherlands

Vernieuwd Anker officieel geopend

Het vernieuwde Anker in Offenbeek is vrijdagmiddag geopend. Het afgelopen anderhalf jaar is gewerkt aan de verbouwing. Mede door de inzet van vele vrijwilligers is hier een gebouw voor diverse maatschappelijke functies tot stand gekomen.
De redactie | 29 september 2023 16:56 | Aangepast op 29 september 2023 16:56
Het gebouw is van verenigingslokaal voor Jong Nederland Reuver-Offenbeek, een van de grootste jeugdverenigingen van Limburg, getransformeerd in een multifunctioneel centrum voor Offenbeek.
Naast Jong Nederland Reuver-Offenbeek wordt het gebouw ook gebruikt door PSW Junior, Kindercentrum ’t Rovertje, Basisschool De Triolier, Schaakvereniging Reuver en Ontmoeten in Offenbeek.

Heropend
Tijdens de 66e verjaardag van Jong Nederland Reuver-Offenbeek werd het gebouw officieel heropend. Burgemeester van de gemeente Beesel, Bob Vostermans deed dit in samenwerking met enkele sponsoren. Daarnaast werden de namen van de nieuwe ruimtes in ’t Anker bekend.

Open dag
Zaterdag 30 september is er een open dag in het vernieuwde Anker. Vanaf 13.30 u tot 16.30 uur presenteren alle gebruikers, zich in het clubgebouw aan de St. Annastraat 27.

Heropeningsspektakel
Om stil te staan bij de heropening van ons Anker organiserd Jong Nederland Reuver Offenbeek op zondag 1 oktober het Grote JongNL-Anker heropeningsspektakel. Voor alle kinderen (zowel leden als niet-leden) zijn er activiteiten. Voor alle kinderen in de leeftijdscategorie van 7 tot 11 jaar is er tussen 13:00 en 15:00 uur een Spellencircuit. Voor de kinderen van 12 tot 17 jaar is er een van 15:00 tot 17:00 uur Escape-room.

Lees meer over:

't Anker|

Meest gelezen

DES Group neemt Regio Service over

De redactie | 30 nov 2023 13:55

Atje vur Adje wint liedjesavond Dörper Kuus

Bregje Deckers | 26 nov 2023 11:54

Lees ook

Eind september officiële heropening van ’t Anker

Het onderkomen van ’t Anker in Reuver wordt op vrijdag 29 september officieel heropend. Na ruim een ...