Panningen, Netherlands

Nominaties Sportgala bij P&M Sport

Carnaval is zo goed als voorbij. Vele sporten pakken de draad weer op en zo ook Omroep P&M Sport met aandacht voor diverse interessante wedstrijden en ontwikkelingen waarbij Peel en Maas sporters betrokken zijn.
Bart Nelissen | 27 februari 2020 14:58 | Aangepast op 27 februari 2020 14:58

Op zaterdag zal het eerste uur van Omroep P&M Sport echter in het teken staan van het Sportgala Peel en Maas 2019, dat op 10 april a.s. in Dok6 zal plaatsvinden. De nominatiecommissie zal in de studio aanwezig zijn en daar bekend maken wie er dit jaar genomineerd zijn om mee te dingen naar de titel van talent, ploeg en sportman/-vrouw van het jaar in Peel en Maas. Ook de nominaties in de categorie Iedereen-Kan-Sporten (IKS) zal bekend gemaakt worden. Voor de bijzondere waarderingsprijs worden geen nominaties bekendgemaakt.

Vervolgens weer over tot de orde van de dag met een terugblik op de wedstrijd in de beugelereklasse tussen De Treffers en Ons Plezier met Baarlonaar in Hegelsomse dienst Jos Hutjens. Direct na afloop van de handbalwedstrijd van de dames van BSAC zal met trainer Marcel van Lier geschakeld worden. 

Verder vooruitblikken op de voetbalwedstrijd en topper van VV Kessel tegen het schier ongenaakbare FC Maasgouw als ook met Tom van Bergen op de wedstrijd en derby van MVC ‘19 op zondag thuis tegen Blerick alsmede de bekerwedstrijd van a.s. donderdag uit bij hoofdklasser EHC in Hoensbroek; hij zal tevens de P&M voetbaltoto spelen. Met coach Wilfred Jacobs van de Peelpush-volleybaldames zal voorbeschouwd worden op de wedstrijden die zijn team in de eredivisie-degradatiepoule de komende weken gaan spelen en met Panningse Eline Gommans, in Twentse dienst bij Eurosped, zal gekeken worden of haar volleybalteam een serieuze gooi naar de landstitel kan doen.

Op zondag is P&M Sport live aanwezig bij de wedstrijd van Grashoek thuis tegen koploper FC Cranendonck. Kunnen de geel-zwarten stunten en belangrijke punten pakken? Bij alle andere wedstrijden van de Peel en Maas-teams staat er ook nog vanalles op het spel; uiteraard worden al deze verrichtingen op de voet gevolgd. Direct na afloop zal er met de trainers van Baarlo, Egchel en Helden geschakeled worden te vernemen hoe het hun teams in de uitwedstrijden tegen koploper Sparta ’18, de andere oranjes van RKSVN en FCV-Venlo vergaan is.

Naast de live voetbalsport in deze uitzending ook aandacht voor handbal met Lambert van Berlo met een nabeschouwing op handbaltopper in de BeNe-liga van Herpetz Bevo HC bij Vise in België van zaterdagavond. Met Eric Kleyen wordt gekeken of de beugelaars van OVU Kessel hebben kunnen stunten tegen koploper Ons Plezier Neer. Pieter van Lier laat weten hoe het de tafeltennisers van VV Fortus in de eerste wedstrijd na carnaval vergaan is. Met trainer Leon Geraedts van de BSAC-heren wordt direct na afloop de wedstrijd van zijn team tegen Hercules ’18 (Reuver) nebschouwd als ook de bekerwedstrijd van vrijdagavond. Björn Willunat laat weten hoe het de handbaldames van Bevo HC in Naaldwijk vergaan is en waarom hij volgend seizoen dit team niet meer onder zijn hoede heeft.

Dit en nog veel meer internationaal, nationaal, maar vooral ook weer lokaal sportnieuws met uitslagen uit diverse sporten dit weekend op zaterdag vanaf 19.00 uur en op zondag vanaf 14.00 uur in weer twee goed gevulde uitzendingen van Omroep P&M Sport.

Meest gelezen

Botsing in Maasbree: bromfietser gewond

De redactie | 23 jun 2022 17:40

OLS Meijel trapt af met vriendentreffen

De redactie | 25 jun 2022 16:10

Lees ook

Jeugd aan Zet: Dien je idee in!

De gemeente Peel en Maas daagt je uit om iets voor een andere te doen in deze coronatijden. Woon je ...

Gemeenten in gesprek met provincie overdragen weg

De gemeente Peel en Maas gaat een gesprek voeren met de gemeente Leudal en de provincie Limburg om d...

Baarlo weer succesvol

Baarlo heeft zaterdag ook haar derde inhaalwedstrijd gewonnen. In de 3e klasse C wist Baarlo in Ospe...

Watervogels bij de Maas gestorven aan vogelgriep

De dode vogels die vorige week aan de Maas in Kessel en Baarlo zijn gevonden, zijn gestorven aan vog...

Zorgen over komst paardenhouderij in Meijel

Stichting VEEN is bezorgd over de mogelijke komst van een Iers/Zweeds paardenbedrijf aan de Vieruite...

Meeste stemmen voor CDA in Beesel

Het CDA Beesel is ook deze gemeenteraadsverkiezingen de grootste partij geworden. Samen Verder kreeg...