Panningen, Netherlands

Opnieuw slechts 1 puntje voor VC Kessel

De 3e wedstrijd voor VC Kessel van dit seizoen was opnieuw een thuiswedstrijd. Na het onnodige verlies van vorige week was het zaak om nu weer puntjes te pakken tegen de dames van Klaverblad/HHC uit Horn.
Bart Nelissen | 3 oktober 2021 11:11 | Aangepast op 3 oktober 2021 11:11
De eerste set begonnen de Kesselse dames goed, met name de servicedruk werd opgevoerd en al snel stond er een voorsprong op het scorebord, al zaten de dames uit Horn VC Kessel op de hielen. Boven de 20 werd geen punt meer afgegeven en zo eindigde de eerste set met 25-20 voor VC Kessel. Ook de 2e set startte het Kesselse team voortvarend en al snel keek HHC tegen een achterstand aan van 17-10. Vanaf dat moment ging er bij de gasten een knop om en kwamen de Kesselse dames nauwelijks nog aan het scoren, waardoor de opgebouwde voorsprong steeds kleiner werd. Eind van de 2e set ging het lang gelijk op, maar de kopjes bij Kessel gingen hangen en aan het net werd de bal niet meer gescoord. 

Lang bleef het spannend maar het was HHC dat aan het langste eind trok en haalde deze set binnen bij 28-30. Set 3 verliep stroef aan Kesselse zijde en hier was het HHC die steeds een beetje meer op voorsprong kwam. De Kesselse coach probeerde nog met verschillende wissels het spel van de gasten te ontregelen, maar hoewel er toch nog een inhaalrace werd ingezet aan het einde van de set ging deze naar de ploeg uit Horn met 21-25.

 Mekaar oppeppen en proberen er nog 2 sets uit te slepen dan maar! De start van de 4e set was goed, maar halverwege de set nam HHC het weer over en vanaf de 19-19 kreeg VC Kessel geen grip meer op de set, ook deze ging verloren met 19-25; eindstand 1-3 en wederom slechts een puntje voor de Kesselse dames, waar zeker op meer was gehopt. Hoewel de teleurstelling er duidelijk is, moet de Kesselse ploeg er maar het beste uit halen en er van leren, want aanstaande vrijdag moet het team er al weer staan. Want dan om 20.00 uur staat de derby tegen Peelpush in sporthal de Körref te Meijel op het programma.

Meest gelezen

Nieuwe woningen in oud Rabobank-pand in Panningen

De redactie | 21 sep 2022 14:34

De Heuf neemt tijdelijke energiemaatregelen

De redactie | 20 sep 2022 11:04

P&M Liedjesfestival 2023 in Kasteel de Berckt

De redactie | 18 sep 2022 19:58

Lees ook

Jeugd aan Zet: Dien je idee in!

De gemeente Peel en Maas daagt je uit om iets voor een andere te doen in deze coronatijden. Woon je ...

Gemeenten in gesprek met provincie overdragen weg

De gemeente Peel en Maas gaat een gesprek voeren met de gemeente Leudal en de provincie Limburg om d...

Baarlo weer succesvol

Baarlo heeft zaterdag ook haar derde inhaalwedstrijd gewonnen. In de 3e klasse C wist Baarlo in Ospe...

Watervogels bij de Maas gestorven aan vogelgriep

De dode vogels die vorige week aan de Maas in Kessel en Baarlo zijn gevonden, zijn gestorven aan vog...

Zorgen over komst paardenhouderij in Meijel

Stichting VEEN is bezorgd over de mogelijke komst van een Iers/Zweeds paardenbedrijf aan de Vieruite...

Meeste stemmen voor CDA in Beesel

Het CDA Beesel is ook deze gemeenteraadsverkiezingen de grootste partij geworden. Samen Verder kreeg...