Panningen, Netherlands

Panningen 1 heer en meester tegen Swalmen

Panningen kwam zondag niet in de problemen in de thuiswedstrijd tegen Swalmen. De groenwitten waren heer en meester. Het enige manco van de thuisploeg was het benutten van de kansen.
De redactie | 10 april 2023 20:16 | Aangepast op 10 april 2023 20:16
De thuisploeg begon voortvarend. De eerste de beste kans werd in de vijfde minuut door Ayoub Amhaouch gepromoveerd tot doelpunt. De Panningen-aanhang ging er eens goed voor zitten. Maar ondanks een groot aantal mogelijkheden hadden de Panningen-voorwaartsen het vizier niet op scherp staan. De thuisploeg combineerde tot de 16 meter en trof daar een muur van “Swalmen-verdedigers”. De beste kansen waren voor Nick Wilmer, die in de 17e minuut rakelings naast het doel kopte en in de 26e minuut was het Ayoub Amhaouch die een open kans voor doel op miraculeuze wijze over het doel schoot.

Geen kans
De bezoekers stelden daar bitter weinig tegenover. Ze hebben in de gehele wedstrijd eigenlijk geen enkele uitgespeelde kans gehad. Hun aanvallende bedoelingen werden al rond de middenlijn in de kiem gesmoord. Met name Tom en Nick Wilmer heersten op het middenveld. Keeper Jordi Nelissen beleefde een zeer rustige middag. De ruststand was 1-0 voor Panningen.

Tweede helft
Na rust hetzelfde beeld. Panningen had niets te duchten van Swalmen en combineerde er lustig op los. En doelpunten konden niet uitblijven. Het was Robin van Osch die in de 63e minuut de ban brak. Hij scoorde de 2-0 en vanaf dat moment kon Swalmen het niet meer bijbenen. Want enkele minuten later scoorde Ramon Sijben de 3-0 na een prachtige actie van wederom Robin van Osch. En toen in de 74e minuut dezelfde Robin van Osch de 4-0 liet aantekenen, was het hek van de dam. Keeper Sten Geraedts van Swalmen zag keer op keer de Groenwitten voor zijn neus opduiken en het was Maurice Sijben die zijn invalbeurt bekroonde met een doelpunt.

Koploper
Panningen werd niet echt getest in deze wedstrijd en de 5-0 eindstand was een magere afspiegeling van de verhoudingen op het veld. Panningen blijft koploper maar moet Haelen naast zich dulden in deze koppositie. Dit terwijl HBSV op het vinkentouw zit en wacht op een misstap van de koplopers. Het is en blijft spannend in de vierde klasse D.

Lees meer over:

SV Panningen|

Meest gelezen

DES Group neemt Regio Service over

De redactie | 30 nov 2023 13:55

Auto komt tot stilstand na botsing in Panningen

De redactie | 3 dec 2023 21:31

Bouw woningen Raadhuisstraat gestart

De redactie | 1 dec 2023 15:23

Lees ook

Panningen verliest ongelukkig van ONDO

SV Panningen heeft zondag op ongelukkge wijze verloren van SV ONDO. Op sportpark Panningen-Noord wer...

SV Panningen wint op karakter van Excellent

SV Panningen heeft zondag met 1-2 gewonnen in de uitwedstrijd tegen Excellent uit Oploo. Vooraf was ...

SV Panningen niet opgewassen tegen Bruheze

In een midweekse speelronde heeft SV Panningen verloren van Bruheze. De club uit de Helmondse wijk B...

Panningen speelt gelijk tegen Sparta

Bij de wedstrijd tussen Panningen en Sparta '18 heeft Panningen een gelijkspel weten te behalen. Voo...

Wedstrijd Helden en Panningen verplaatst

Het voetbalduel tussen de teams van Helden en Panningen, in de derde ronde van het bekertoernooi, za...

Panningen lijdt tegen Stiphout vierde nederlaag op rij

SV Panningen heeft ook de vierde wedstrijd in de 3e Klasse C verloren. Stiphout Vooruit uit Helmond,...