Panningen, Netherlands

P&M Sport bij ontknoping BeNe-liga

Weer een vol sportweekend staat voor de boeg. Met daarin de ontknoping van een tot het laatst spannende BeNe-liga handbal. Omroep P&M Sport is er in sportarena De Heuf live bij.
Bart Nelissen | 5 maart 2020 08:47 | Aangepast op 5 maart 2020 08:47
Deze wedstrijd tussen de heren van Herpertz Bevo HC en Kras/Volendam, waarin de mannen van trainers Jo Smeets en Lambert van Berlo de finaleplaats zelf kunnen veiligstellen, is de hoofdmoot van de uitzending op zaterdagavond. De afworp is om 20.00 uur.

Verder in deze uitzending aandacht voor volleybal met een nabeschouwing op de wedstrijd van de VC Kessel-dames, zaalvoetbal met de prestaties van ZVV Beringe in de topklasse en de tafeltennisderby tussen TTV Koningslust en TTV Fortus. Vooruitgekeken wordt er op de Voorjaarsloop in Venlo en naar de hervatting van de hockeycompetitie met coach Chris Leenders van de HCPM-heren en naar de finales van de Open NK Beugelen, die zondag in Hoogeloon gespeeld worden, met de enige Peel en Maas-finalist in de ereklasse, Johan Peeters van HBC Helden.

Met Koningslust-trainer Gé Ummenthun wordt voorbeschouwd op de derby van zondag tegen Panningen en met RKMSV-trainer Ton van Dijk op hun derby tegen Neerkandia. De Meijelse trainer zal ook de Peel en Maas-voetbaltoto spelen.

Op zondag is P&M Sport live aanwezig bij de wedstrijd van Grashoek thuis tegen FC Oda als ook op sportpark De Roode Egge bij VV Kessel tegen Horn. Bij alle andere wedstrijden van de Peel en Maas-teams staat er ook nog van alles op het spel; uiteraard worden al deze verrichtingen op de voet gevolgd. Direct na afloop zal er met de trainers van Egchel en Panningen geschakeld worden om te vernemen hoe het hun teams in de thuiswedstrijden tegen het andere oranje van Kronenberg en de derby tegen Koningslust is vergaan.

Naast de live voetbalsport in deze uitzending ook aandacht voor handbal met Lambert van Berlo met een nabeschouwing op handbalkraker en ontknoping in de BeNe-liga van Herpertz Bevo HC zaterdagavond tegen Kras/Volendam. Met Niels Heldens wordt gekeken hoe het de darters van DC De Boesjer vergaat. Met trainer Leon Geraedts van de BSAC-heren wordt direct na afloop de wedstrijd van zijn team tegen Hercules ’18 (Reuver) nabeschouwd. VC Olympia-trainer Eric Craemers analyseert de wedstrijd van zijn volleybaldames van zaterdag bij Havoc in Haps. Ook met zijn Havoc-collega Björn Lommen, uit Helden, wordt over deze wedstrijd en zijn ervaringen gesproken. Met coach Wilfred Jacobs van de Peelpush-dames wordt gesproken over de degradatiepoule in de eredivisie. Speelt Peelpush ook komend seizoen in de eredivisie?

Dit en nog veel meer internationaal, nationaal, maar vooral ook weer lokaal sportnieuws met uitslagen uit diverse sporten dit weekend op zaterdag vanaf 19.00 uur en op zondag vanaf 14.00 uur in weer twee zeer goed gevulde uitzendingen van Omroep P&M Sport.

Meest gelezen

Fietser raakt gewond in Panningen

Niels van Rens | 5 dec 2022 12:55

Gemeente past GFT-inzameling aan

De redactie | 2 dec 2022 09:10

Lees ook

Dode watervogels bij de Maas gevonden

Bij de Maas in de buurt van Baarlo en Kessel zijn dode watervogels gevonden. Dat heeft de gemeente P...

Voorbereiding gestart opvang vluchtelingen Oekraïne

De gemeente in Noord-Limburg zijn met de veiligheidsregio actief op zoek naar geschikte opvanglocati...

Top 15 (week 9)

Het is deze week niet echt dringen geblazen in de top 5. Tenzij Ed Sheeran nog even wat registers op...

In gesprek met de lijsttrekker: Jan Hendriks

Hij nam in 2010 afscheid als raadslid, maar keerde vorig jaar terug in de raad. Nu is hij lijsttrekk...

Jong Nederland Maasbree plant nieuwe bomen

Op het terrein van Jong Nederland Maasbree zijn zaterdag door de jongste leden nieuwe bomen geplant....

Lokaal neemt voortouw in coalitievorming

Lokaal Peel en Maas gaat het initiatief nemen voor het vormen van een coalitie in Peel en Maas. De p...