Panningen, Netherlands

P&M Sport bij ontknoping BeNe-liga

Weer een vol sportweekend staat voor de boeg. Met daarin de ontknoping van een tot het laatst spannende BeNe-liga handbal. Omroep P&M Sport is er in sportarena De Heuf live bij.
Bart Nelissen | 5 maart 2020 08:47 | Aangepast op 5 maart 2020 08:47
Deze wedstrijd tussen de heren van Herpertz Bevo HC en Kras/Volendam, waarin de mannen van trainers Jo Smeets en Lambert van Berlo de finaleplaats zelf kunnen veiligstellen, is de hoofdmoot van de uitzending op zaterdagavond. De afworp is om 20.00 uur.

Verder in deze uitzending aandacht voor volleybal met een nabeschouwing op de wedstrijd van de VC Kessel-dames, zaalvoetbal met de prestaties van ZVV Beringe in de topklasse en de tafeltennisderby tussen TTV Koningslust en TTV Fortus. Vooruitgekeken wordt er op de Voorjaarsloop in Venlo en naar de hervatting van de hockeycompetitie met coach Chris Leenders van de HCPM-heren en naar de finales van de Open NK Beugelen, die zondag in Hoogeloon gespeeld worden, met de enige Peel en Maas-finalist in de ereklasse, Johan Peeters van HBC Helden.

Met Koningslust-trainer Gé Ummenthun wordt voorbeschouwd op de derby van zondag tegen Panningen en met RKMSV-trainer Ton van Dijk op hun derby tegen Neerkandia. De Meijelse trainer zal ook de Peel en Maas-voetbaltoto spelen.

Op zondag is P&M Sport live aanwezig bij de wedstrijd van Grashoek thuis tegen FC Oda als ook op sportpark De Roode Egge bij VV Kessel tegen Horn. Bij alle andere wedstrijden van de Peel en Maas-teams staat er ook nog van alles op het spel; uiteraard worden al deze verrichtingen op de voet gevolgd. Direct na afloop zal er met de trainers van Egchel en Panningen geschakeld worden om te vernemen hoe het hun teams in de thuiswedstrijden tegen het andere oranje van Kronenberg en de derby tegen Koningslust is vergaan.

Naast de live voetbalsport in deze uitzending ook aandacht voor handbal met Lambert van Berlo met een nabeschouwing op handbalkraker en ontknoping in de BeNe-liga van Herpertz Bevo HC zaterdagavond tegen Kras/Volendam. Met Niels Heldens wordt gekeken hoe het de darters van DC De Boesjer vergaat. Met trainer Leon Geraedts van de BSAC-heren wordt direct na afloop de wedstrijd van zijn team tegen Hercules ’18 (Reuver) nabeschouwd. VC Olympia-trainer Eric Craemers analyseert de wedstrijd van zijn volleybaldames van zaterdag bij Havoc in Haps. Ook met zijn Havoc-collega Björn Lommen, uit Helden, wordt over deze wedstrijd en zijn ervaringen gesproken. Met coach Wilfred Jacobs van de Peelpush-dames wordt gesproken over de degradatiepoule in de eredivisie. Speelt Peelpush ook komend seizoen in de eredivisie?

Dit en nog veel meer internationaal, nationaal, maar vooral ook weer lokaal sportnieuws met uitslagen uit diverse sporten dit weekend op zaterdag vanaf 19.00 uur en op zondag vanaf 14.00 uur in weer twee zeer goed gevulde uitzendingen van Omroep P&M Sport.

Meest gelezen

Massagesalon in pand voormalig bordeel Maasbree

De redactie | 10 jun 2024 19:09

Dubbele autobrand in Panningen

Jari Janssen | 14 jun 2024 09:01

Panningen wint in nacompetitie en speelt finale

De redactie | 9 jun 2024 20:55

Lees ook

Zondag is D-Day voor SV Panningen en SV Grashoek: laatste kans op lijfsbehoud

SV Panningen en SV Grashoek spelen zondag de belangrijkste wedstrijd van dit seizoen. Zo spelen ze b...

Zonnepanelen mogen blijven staan in tuin Kessel

Na wat onenigheid tussen de buren op de Rijksweg in Kessel over de zonnepanelen die in de tuin staan...

Terugkijken: Gerry Scheres over haar schuttersleven in Neer

Gerry Scheres is al bijna vijftig jaar betrokken bij de Bussenschutten in Neer. Als Soetelaarster zo...

Positief saldo voor gemeente Peel en Maas in 2023

De gemeente sluit 2023 af met een positief saldo van ongeveer 7 miljoen euro. Dat blijkt uit de Jaar...

Samir Kebli kroont zich tot Nederlands kampioen kickboksen

De 25-jarige Samir Kebli heeft zich gekroond tot Nederlands kampioen kickboksen in de gewichtsklasse...

Wasmachine schieten met Dario Polman en Bob Vostermans

In aanloop naar het EK voetbal doen verschillende mensen uit Peel en Maas en Beesel een poging om ee...