Panningen, Netherlands

P&M Sport bij ontknoping BeNe-liga

Weer een vol sportweekend staat voor de boeg. Met daarin de ontknoping van een tot het laatst spannende BeNe-liga handbal. Omroep P&M Sport is er in sportarena De Heuf live bij.
Bart Nelissen | 5 maart 2020 08:47 | Aangepast op 5 maart 2020 08:47
Deze wedstrijd tussen de heren van Herpertz Bevo HC en Kras/Volendam, waarin de mannen van trainers Jo Smeets en Lambert van Berlo de finaleplaats zelf kunnen veiligstellen, is de hoofdmoot van de uitzending op zaterdagavond. De afworp is om 20.00 uur.

Verder in deze uitzending aandacht voor volleybal met een nabeschouwing op de wedstrijd van de VC Kessel-dames, zaalvoetbal met de prestaties van ZVV Beringe in de topklasse en de tafeltennisderby tussen TTV Koningslust en TTV Fortus. Vooruitgekeken wordt er op de Voorjaarsloop in Venlo en naar de hervatting van de hockeycompetitie met coach Chris Leenders van de HCPM-heren en naar de finales van de Open NK Beugelen, die zondag in Hoogeloon gespeeld worden, met de enige Peel en Maas-finalist in de ereklasse, Johan Peeters van HBC Helden.

Met Koningslust-trainer Gé Ummenthun wordt voorbeschouwd op de derby van zondag tegen Panningen en met RKMSV-trainer Ton van Dijk op hun derby tegen Neerkandia. De Meijelse trainer zal ook de Peel en Maas-voetbaltoto spelen.

Op zondag is P&M Sport live aanwezig bij de wedstrijd van Grashoek thuis tegen FC Oda als ook op sportpark De Roode Egge bij VV Kessel tegen Horn. Bij alle andere wedstrijden van de Peel en Maas-teams staat er ook nog van alles op het spel; uiteraard worden al deze verrichtingen op de voet gevolgd. Direct na afloop zal er met de trainers van Egchel en Panningen geschakeld worden om te vernemen hoe het hun teams in de thuiswedstrijden tegen het andere oranje van Kronenberg en de derby tegen Koningslust is vergaan.

Naast de live voetbalsport in deze uitzending ook aandacht voor handbal met Lambert van Berlo met een nabeschouwing op handbalkraker en ontknoping in de BeNe-liga van Herpertz Bevo HC zaterdagavond tegen Kras/Volendam. Met Niels Heldens wordt gekeken hoe het de darters van DC De Boesjer vergaat. Met trainer Leon Geraedts van de BSAC-heren wordt direct na afloop de wedstrijd van zijn team tegen Hercules ’18 (Reuver) nabeschouwd. VC Olympia-trainer Eric Craemers analyseert de wedstrijd van zijn volleybaldames van zaterdag bij Havoc in Haps. Ook met zijn Havoc-collega Björn Lommen, uit Helden, wordt over deze wedstrijd en zijn ervaringen gesproken. Met coach Wilfred Jacobs van de Peelpush-dames wordt gesproken over de degradatiepoule in de eredivisie. Speelt Peelpush ook komend seizoen in de eredivisie?

Dit en nog veel meer internationaal, nationaal, maar vooral ook weer lokaal sportnieuws met uitslagen uit diverse sporten dit weekend op zaterdag vanaf 19.00 uur en op zondag vanaf 14.00 uur in weer twee zeer goed gevulde uitzendingen van Omroep P&M Sport.

Meest gelezen

Illegale bewoning op Baarloos vakantiepark

De redactie | 17 mei 2022 18:23

Stormschade Helden: takken breken af

De redactie | 19 mei 2022 16:38

Ploegmachine haalt explosief uit de grond

De redactie | 23 mei 2022 18:00

Lichaam aangetroffen in uitgebrande auto

De redactie | 23 mei 2022 08:25

Lees ook

Politiek Café Beesel

Zaterdag 5 en 12 maart zendt Omroep P&M om 14.00 uur het Politiek Café van de gemeente Beesel uit. ...

Woonlasten stijgen het hardst in Beesel

De stijging van de woonlasten in de gemeente Beesel is het hoogst van heel Limburg. Huiseigenaren in...

Nog geen besluit over toekomst school Beesel

De gemeenteraad van Beesel heeft maandagavond het voorstel van het college verworpen voor een nieuwe...

Woningmarkt hét thema van de verkiezingen

Alle partijen in de gemeenteraad zijn het er over eens: de krapte op de woningmarkt moet worden opge...

Hier kun je in Peel en Maas stemmen

We mogen weer naar de stembus om een rood bolletje in te kleuren. Aan de hand van de stemmen wordt e...

Coulanceregeling voor schade wateroverlast

Het kabinet heeft besloten dat gedupeerden van de wateroverlast van vorig jaar toch een tegemoetkomi...