Panningen, Netherlands

Veel derby’s in P&M Sport

Komend weekend staat er een aantal interessante derby’s op het programma in diverse sporten. Deze zullen dan ook centraal staan in de uitzendingen van Omroep P&M Sport. Uiteraard ook aandacht voor andere interessante wedstrijden uit de Peel en Maas en Beesel regio.
Bart Nelissen | 7 oktober 2021 09:01 | Aangepast op 7 oktober 2021 09:01
Op zondag zal P&M Sport live aanwezig zijn bij de voetbalderby op sportpark Hookervenne in Beringe tussen Bevo en Panningen. Een regelrechte derby tussen twee ploegen met ambitie in een klasse met heel veel interessante confrontaties. Natuurlijk zullen ook de wedstrijden op de andere velden gevolgd worden. Meteen na afloop van de wedstrijd zal met de nieuwe trainer van Helden, Rob Geenen, de derby van zijn ploeg tegen MVC ’19 nabeschouwd worden. Op zaterdag zal zijn collega Tom van Bergen vooruitkijken op deze kraker in de 3de klasse. Bieslo-trainer Rik Driessen geeft zijn weerspiegelingen op de wedstrijd van zijn ploeg tegen Maarheeze en zal tevens de voetbaltoto spelen.

In het handbal zowel op zaterdag als zondag aandacht voor de derby in de 2e divisie dames tussen BSAC en Herpetz Bevo HC. In de rust van het voetbal op zondag wordt gesproken met assistent-coach Lambert van Berlo van de handbalheren van Herpetz Bevo HC en de vraag beantwoord of de heren tegen Tongeren de slechte reeks hebben weten te beëindigen.

In het volleybal aandacht voor de derby tussen de dames van VC Kessel en Peelpush, maar ook voor de verrichtingen van de dames van Tupos, de heren van EMD Tooling Revoc/VCB als ook die van VC Olympia en de heren van Peelpush in de topdivisie. Ook een gesprek met Eline Gommans; de Heldense speelt dit seizoen bij Apollo 8 Borne in de eredivisie. Kan haar ploeg echt meedoen om de prijzen?

Verder zal er aandacht zijn voor beugelen met de vraag of OVU Kessel heeft kunnen stunten tegen titelkandidaat Neer en hoe het HBC Helden vergaan is in de lastige uitwedstrijd in Hegelsom. De dames van HCPM hockeyen tegen Oranje Rood uit Eindhoven, ook hiervan horen we snel na de wedstrijd op zondag hoe dat afgelopen is. Bertjan Trines laat weten of de zaalvoetballers van MZV Meijel de eerste punten hebben kunnen pakken.

Dit en nog veel meer nationaal, internationaal, maar vooral ook regionaal en lokaal sportnieuws in de twee meer dan goed gevulde uitzendingen van Omroep P&M Sport. Zaterdag om 19.00 uur en zondag om 14.00 uur op P&M radio.

Heb je interesse om bij het enthousiaste team van Omroep P&M Sport aan te sluiten en je steentje bij te dragen (als verslaggever, presentator, technicus of welke manier dan ook)? Stuur een kort berichtje naar sport@omroeppenm.nl

Meest gelezen

Nieuwe woningen in oud Rabobank-pand in Panningen

De redactie | 21 sep 2022 14:34

De Heuf neemt tijdelijke energiemaatregelen

De redactie | 20 sep 2022 11:04

P&M Liedjesfestival 2023 in Kasteel de Berckt

De redactie | 18 sep 2022 19:58

Lees ook

Oekraïense inwoners starten inzamelingsactie

Inwoners van Peel en Maas met hun wortels in Oekraïne zijn een inzamelingsactie gestart om hun moed...

Dit weekend in het Politiek Café

Het Politiek Café opent dit weekend twee keer haar deuren. Met nog 1,5 week tot de verkiezingen gaa...

Genoeg aanmeldingen voor kleinschalige opvang Grashoek

In Grashoek hebben inwoners na de oproep van de Dorpscommissie tot nu toe zo’n 20 tot 40 slaapplek...

Dit weekend in het Politiek Café

Omroep P&M zendt zaterdag en zondag twee uitzendingen uit van het Politiek Café. Zaterdag gaan de l...

Kiezers Peel en Maas stemden in 2018 vooral op lokale partij

De kiezers in Peel en Maas stemden tijdens de gemeenteraadsverkiezingen in 2018 vooral op lokale par...

Benefietconcert: Panningen helpt Oekraïne

DOK6 Theater Panningen organiseert een benefietconcert voor Oekraïne. De opbrengst gaat naar Giro 5...