Panningen, Netherlands

Weer veel derby’s in P&M Sport

Komend weekend staan er wederom een aantal zeer interessante derby’s op het programma in diverse sporten. Deze zullen dan ook centraal staan in de uitzendingen van Omroep P&M Sport. Uiteraard ook aandacht voor andere interessante wedstrijden uit de Peel en Maas en Beesel regio.
Bart Nelissen | 15 oktober 2021 08:21 | Aangepast op 15 oktober 2021 08:21
Op zaterdag zal P&M Sport live aanwezig zijn op sportpark De Driesprong waar een van de derby’s der derby’s zal worden gespeeld, nl. MVC ’19 of te wel Maasbree tegen Baarlo. Deze derby behoeft verder geen toelichting. Eerdere resultaten doen er niet toe, dergelijke derby’s kennen hun eigen wetten. Ook zal de andere derby, RKMSV tegen Bevo op sportpark De Starte, die ook reeds zaterdagavond wordt gespeeld belicht worden met oa direct na afloop een terugblik met RKMSV-trainer Ton van Dijck. De nieuwe trainer van VV Kessel kijkt vooruit op de topper van zijn ongeslagen ploeg tegen het ook nog ongeslagen Neerkandia. Hij zal ook de voetbaltoto spelen.

Bas Zelen laat weten of de tafeltennissers van TTV Fortus een goed resultaat hebben kunnen bereiken tegen TTV Elsloo. John Korsten blikt terug op de uitwedstrijd van de zaalvoetballers van ZVV Beringe in Gulpen en laat weten of zijn ploeg de koppositie heeft kunnen grijpen in de topklasse. Met Anita Polmans van de handbaldames van Eksplosion/Hercules wordt vooruitgekeken naar de wedstrijd van zondag.

Aanvoerder Raoul Thomas van de Tupos-volleybalheren wordt gevraagd of zijn ploeg revanche heeft kunnen nemen in de competitie op VC Polaris uit Helmond na de nederlaag in de beker eerder dit seizoen. VC Olympia-speelster Ivon Dings bericht over de wedstrijd van haar team bij Avance in Sambeek. Revoc/VCB-coach Bart Stinges blikt terug op de derby van zijn volleybaldames op bezoek in sporthal De Kazing bij Tupos.

Op zondag een andere echte derby live te volgen, nl die tussen Koningslust en Grashoek op sportpark De Lust. Vanaf Panningen-Noord is de wedstrijd tussen SV Panningen en Meterik live te volgen. Uiteraard worden de verrichtingen op de overige velden waar teams uit Peel en Maas en Beesel actief zijn op de voet gevolgd. Met Egchel-trainer Jonn Smedts wordt meteen na afloop van de thuiswedstrijd van de oranjehemden geschakeld om te horen hoe het zijn ploeg in de sterk bezette 5e klasse deze week vergaan is.

In de rust van de voetbalwedstrijden, wordt met assistent-coach Lambert van Berlo van de handbalheren van Herpetz Bevo HC teruggekeken op de zware uitwedstrijd in Aalsmeer van zaterdagavond en tevens vooruitgeblikt op de dubbele Europacup confrontatie het volgend weekend. Aanvoerder Maarten van Roij van de Hercules-heren laat snel na de wedstrijd weten of zijn ploeg heeft kunnen winnen in Gemert. Met Angela Steenbakkers wordt besproken of HandbaL Venlo de goede reeks heeft doorgezet en in hoeverre de ploeg kans maakt op de titel.

Met aanvoerster Lieke Oomen wordt de uitwedstrijd van de Peelpush-volleybaldames in Capelle aan den Ijssel geanalyseerd en vooruitgekeken naar de lastige thuiswedstrijd a.s. donderdag tegen Apollo 8 uit Brone, waar Eline Gommans uit Helden speelt. Aanvoerder Noud van Looijen van de HCPM-hockeyheren laat weten of zijn ploeg deze zondag thuis punten heeft kunnen pakken.

Dit en nog veel meer nationaal, internationaal, maar vooral ook regionaal en lokaal sportnieuws in de twee meer dan goed gevulde uitzendingen van Omroep P&M Sport. Zaterdag om 19.00 uur en zondag om 14.00 uur op P&M radio.

Heb je interesse om bij het enthousiaste team van Omroep P&M Sport aan te sluiten en je steentje bij te dragen (als verslaggever, presentator, techneut of welke manier dan ook)? Stuur een kort berichtje naar sport@omroeppenm.nl

Meest gelezen

Nieuwe woningen in oud Rabobank-pand in Panningen

De redactie | 21 sep 2022 14:34

De Heuf neemt tijdelijke energiemaatregelen

De redactie | 20 sep 2022 11:04

Lees ook

Onderzoek effecten geuroverlast drogerij ingesteld

De gemeente Peel en Maas en de Provincie Limburg gaan een onderzoek instellen naar de geur- en gezon...

Echtpaar krijgt pleintje voetbalclub naar zich vernoemd

Het plein voor de kantine van sportpark De Starte van RKMSV is omgedoopt tot het ‘Jan en Miapleint...

Grenzgänger in gesprek met inwoners uit verschillende Beringen

Nicolai uit Lüneburgerheide noemt zich de Grenzgänger. De Duitser probeert alle Beringen te bezoek...

Auto over de kop in Reuver

Een auto is zaterdagmiddag op de A73 over de kop geslagen bij Reuver.

Geen EGOpop, maar wel live muziek op Hemelvaartsdag

De organisatie van EGOpop organiseert dit jaar toch een evenement. Op Hemelvaartsdag op donderdag 26...

Bevo wint van Quintus

Bevo Hc heeft zaterdag Quintus verslagen. Het werd 39-20.