Panningen, Netherlands

NHA wint opnieuw Website van het Jaar-award

Voor de derde keer op rij is de website van NHA Opleidingen verkozen tot ‘Website van het Jaar’ in de categorie Educatie & Opleiding. Tijdens een feestelijke avond in Amsterdam werd de award door presentator Humberto Tan aan het team van NHA uitgereikt.
Youri Buis | 24 november 2023 18:25 | Aangepast op 24 november 2023 18:25
Digitale veranderingen
NHA wist deze onderscheiding vier keer eerder te winnen. Ook in 2011, 2018, 2021 en 2022 sleepte het familiebedrijf uit Panningen deze gewilde prijs in de wacht. In de afgelopen jaren onderging de website een aantal digitale veranderingen en dat gebeurde dus niet onopgemerkt.

Award
De ‘Website van het Jaar’ award wordt ieder jaar uitgereikt in verschillende categorieën. NHA versloeg in de categorie Educatie & Opleiding dit jaar grote namen als Wikipedia, Squla, Van Dale, Scribbr en Malmberg. Het winnen van deze prijs houdt in dat de website het beste werd beoordeeld op content, navigatie, design en aanbevelingen. Naast de eerste plaats in deze categorie nam NHA ook de derde prijs voor ‘Populairste Website van het Jaar’ in de categorie Educatie & Onderwijs in ontvangst.

Thuisstudies
Ruim 85 jaar geleden werd NHA opgericht door een onderwijzer in hart en nieren. Hij wilde zich inzetten voor betaalbaar en kwalitatief onderwijs voor iedereen. Inmiddels is NHA uitgegroeid tot één van de grootste opleiders van Nederland op het gebied van thuisstudies. “Iedere jaar lanceren we tientallen nieuwe, hoogwaardige opleidingen en cursussen. Maar ook op digitaal gebied staat er de komende jaren nog veel te gebeuren”, zegt NHA-directeur Rob Frencken, die nog niet wil vertellen wat die gebeurtenissen inhouden. “Maar we gaan er uiteraard alles aan doen om de felbegeerde award voor Website van het Jaar volgend jaar opnieuw te winnen.”

Meest gelezen

Vriendengroep valt 'met de deur in huis'

Eric Reijnders | 18 mei 2024 19:41

Lees ook

Opkikker ambassadeurs uit Egchel krijgen speciale onderscheiding

Hayley en Jason uit Egchel hebben zaterdag op de speciale Ambassadeursdag van Stichting Opkikker een...

Bier van De Zoes verkozen tot ‘Huisbier van het Jaar’

Proost! Een biertje van De Zoes is bekroond tot ‘Huisbier van het Jaar’, een verkiezing van het maga...

Horeca in Helden en Meijel in top 10 beste leerbedrijven

De Zoes in Helden en Nakal in Meijel behoren tot de tien beste leerbedrijven van Nederland in de hor...