Menu

Twitter feed Omroep P&M

Ontdekkingsreis en workshop bij Museum Peel en Maas

Het evenement vindt plaats op 16 oktober 2021

In samenwerking met Bibliotheek Maas en Peel organiseert Museum Peel en Maas op zaterdag 16 oktober een prehistorische ontdekkingsreis voor kinderen van 6 tot 12 jaar met schrijfster en archeoloog Linda Dielemans, gevolgd door een creatieve workshop in het museum. 

De gratis activiteit vindt plaats om 13.00 en om 14.30 uur en duurt ongeveer twee uur. Locatie is Museum Peel en Maas in Helden. Schrijf je snel in op een van de tijdsloten want vol is vol. Om je op te geven stuur je een mail naar d.tillemans@debibliotheekmaasenpeel.nl of bel 06-344 579 56.

Linda weet je helemaal te betrekken bij haar verhaal en neemt je mee naar de prehistorie. Vervolgens ga je aan de slag met een creatieve workshop fossielen maken. Hiervoor mag je zelf een of meerdere objecten meebrengen; denk aan speelgoeddinosaurussen die je gebruikt voor je fossielen.

Om inspiratie op te doen mag je ook even door de archeologische tentoonstelling van het museum lopen. Als de fossielen klaar zijn worden ze gebakken, waarna ze thuis geverfd kunnen worden.