Menu

Twitter feed Omroep P&M

Panningse wordt directeur van De Leistert

12 januari 2022

Angelique Joosten uit Panningen wordt de nieuwe directeur/bestuurder van Recreatiepark De Leistert in Roggel. Zij volgt huidige directeur Marcel van Oeteren op.

De Leistert is geen onbekende plek voor Joosten, want ze werkt er al vanaf begin 2013 als Manager Marketing & Sales.

Vernieuwingen
De Panningse wil werken aan de ontwikkeling die het vakantiepark de afgelopen jaren heeft doorgemaakt. Dat wil ze samen doen met Van Oeteren, die als parttime project-adviseur betrokken blijft bij De Leistert. "Met ondersteuning van Marcel als project-adviseur, verwacht ik nog vele mooie vernieuwingen door te kunnen voeren en het park succesvol door te ontwikkelen." Ze geeft niet aan aan welke ontwikkelingen en vernieuwingen ze denkt.

Gedreven team
Joosten weet hoe de hazen lopen, want ze heeft verschillende functies in de recreatieve sector en bij zelfstandige bedrijven gehad, zoals commercieel manager, parkmanager en reserveringsmanager. "Bij die zelfstandige bedrijven ligt mijn hart. De passie van de ondernemer en de snelheid van ontwikkeling in zelfstandige bedrijven, is iets wat je in een keten niet snel terugvindt. En juist deze afgelopen jaren op de Leistert, met een klein managementteam en een gedreven team aan medewerkers, een park zo te mogen ontwikkelen en revitaliseren, maakt dat ik toe ben aan de volgende stap in mijn loopbaan."

Angelique Joosten gaat op 1 augustus beginnen met haar nieuwe functie.