Menu

Twitter feed Omroep P&M

Nog volop sport bij P&M Sport

26 november 2021

Komend weekend weer een twee volle uitzendingen van Omroep P&M Sport, waarbij nog steeds een grote verscheidenheid aan sporten de revue zal passeren en extra aandacht zal zijn voor de derby’s, waar deze hopelijk allemaal doorgang kunnen vinden. Publiek zal er niet bij kunnen zijn, maar Omroep P&M Sport zal zo veel als mogelijk de verrichtingen van dichtbij volgen.

In de ereklasse van het beugelen staat deze week de derby tussen OVU Kessel en De Treffers uit Maasbree op het programma. Hem Hendriks van De Treffers laat weten hoe deze clash afgelopen is. EMD-Tooling-aanvoerder Benjamin Ramakers analyseert hoe het de Reuverse volleyballers vergaan is in de degradatiekraker bij VTC Woerden.

Koningslust-trainer Nico van den Brink blikt vooruit op de voetbalwedstrijd van zijn team op zondag op bezoek bij koploper Hegelsom. Is een stunt mogelijk? Hij zal tevens de voetbaltoto spelen. Met Rob Geenen wordt vooruitgekeken naar de wedstrijd van zijn ploeg Helden op zondag tegen FCV-Venlo en hoe zijn ploeg de extra vrije weekend doorstaan heeft. Wat verwachten beide trainers van de komende periode?

Tenslotte ook aandacht voor atletiek met de zandboscross in Deurne en darts, waar DC De Pool Maasbree in de bekerstrijd op bezoek ging bij eredivisionist DC De Zuidhoek in Venlo.

Op zondag veel aandacht voor amateurvoetbal met live-verslag vanuit Tegelen, waar de wedstrijd tussen TSC ’04 en Panningen live gevolgd worden. Uiteraard worden de verrichtingen op de overige velden waar teams uit Peel en Maas en gemeente Beesel actief zijn op de voet gevolgd.

Met aanvoerster Romy van Ratingen van de Herpetz Bevo HC-handbaldames zal contact gelegd worden om te horen of haar ploeg in de eigen Heuf heeft kunnen winnen van Oliveo uit Pijnacker om zo aansluiting met de top in de 2e divisie te behouden. Met interim-trainer/coach Lambert van Berlo van de handbalheren van Herpetz Bevo HC wordt nabeschouwd op de BeNe-liga wedstrijd van zijn ploeg in het Belgische Neerpelt. Met Anita Polmans worden de verrichtingen van de dames van het combinatie-team Explosion/Hercules besproken. Leon Geraads, trainer van BSAC-heren, laat direct na afloop van de wedstrijd weten of zijn ploeg op bezoek bij BDC in Landgraaf de punten mee terug naar Maasbree heeft kunnen nemen. Als laatste uit de handbalwereld wordt met aanvoerder Maarten van Roij van Hercules ’81 besproken of zijn ploeg in de eigen Schans heeft kunnen stunten tegen het sterke en ervaren Bevo HC 3 in deze derby in de hoofdklasse.

Met Tupos-coach Jean Thijssen wordt de volleybalderby in de dames 1e klasse tussen zijn talentvolle ploeg en het meer ervaren VC Grashoek nabeschouwd. Hebben de Tupos-meiden in de lage gymzaal na een lange periode zonder wedstrijden de ingezette goede reeks voort kunnen zetten? Met Eline Gommans wordt teruggekeken op het Europese debuut van de Heldense volleybalster met haar team Apollo 8 uit Borne, dat deze week op bezoek ging op Tenerife om daar plaatsing voor volgende ronde wilde afdwingen na nipte thuisnederlaag een week geleden.

Dit en nog veel meer nationaal, internationaal, maar vooral ook regionaal en lokaal sportnieuws in wederom twee meer dan goed gevulde uitzendingen van Omroep P&M Sport. Zaterdag om 19.00 uur en zondag om 14.00 uur op P&M radio.

Heb je interesse om bij het enthousiaste team van Omroep P&M Sport aan te sluiten en je steentje bij te dragen (als verslaggever, presentator, techneut of welke manier dan ook)? Stuur een kort berichtje naar sport@omroeppenm.nl