Menu

Twitter feed Omroep P&M

Vastelaovesagenda (week 5)

2 maart 2020

Dit is de vastelaovesagenda voor dit weekend in Peel en Maas.

Na de Bonte Aovonden van de Dorper Kuus in Helden op donderdag en vrijdag in t Kerkeboske staat zaterdag de seniorenmiddag op het programma. Aanvang is 14.11 uur in het Kerkeboske. 


Ook in Beringe bij de Beringse Kuus zijn de bonte avonden. De Wieksjlaag is de locatie voor de avonden op 31 januari en 1 februari vanaf 20.00 uur.

De receptie van Prins Dave en jeugdprinses Femke van de Kuus oeht Kepèl wordt zondag gehouden in DOK6. Vanaf 15.11 uur kun je de prins en prinses met de adjudanten een handje komen geven.

De Graasvraeters in Grashoek houden zaterdag hun eigen zitting. Net als in Koningslust bij de Brookhaze vanaf 20 uur in de Sprunk. In Baarlo bij de Kook is de pronkzitting op vrijdag en zaterdag vanaf 20 uur.

In het Mafcentrum in Maasbree is zaterdag het Booremoosbal. Dit jaar organiseert Jong Nederland Maasbree de Boerenbruiloft in het dorp.

Ook bij de Eikkaters is het een druk weekend. Zaterdag wordt de jeudheerser uitgeroepen en is het verlovingsbal van de boerebroelof.

Bij de Kevers in Kessel staat de Revue Eg Kessels op vrijdag en zaterdag op het programma in gemeenschapshuis De Paort.

In Meijel is het zondag tijd voor de Keej Knappe Kweekmiddig, de liedjesmiddag voor de jeugd. Het start om 14.00 uur in D´n Binger.